Loading...

Tarrat omalla painatuksella

Anna näkyvien tilojen erottua joukosta näyttävillä tarroilla.
 
Ikkunatarrat yrityksille
 
Yksilöllinen autonovitarra sinisenvärisenä
 
Värikäs, painettu autonikkunatarra
 
 
 
Yksilöllinen seinätarra mustanvärisenä
 
Yksilölliset lattiatarrat myymälöihin
 

Esitellyt tuotemallit

Ota kantaa toimialakohtaisella mallivalikoimallamme.

Messut

Kaikki mitä tarvitset kiinnittääksesi ihmisten huomion seuraavassa tapahtumassa.

Ulkomainonta ja tapahtumat

Tutustu ulos ja myymälän edustalle asetettavaan monipuoliseen kylttivalikoimaan. Niihin suunniteltua viestiä ei voi ohittaa huomaamatta.

Hyödynnä ikkunat, seinät, autot ja lattiat yrityksesi brändäykseen kestävien tarrojen avulla.

Etsitkö uutta tapaa mainostaa yritystäsi? Tutustu tarrakokoelmaamme, joka sisältää yksilöllisiä vinyylitarroja ja vaihtoehtoisia PVC-vapaita materiaaleja. Kirkkaanväriset ja näyttävät ikkunatarrat kiinnittävät ihmisten huomion heidän ajaessaan myymäläsi ohi ja houkuttelevat heidät palaamaan myöhemmin. Jos olet säännöllisesti tien päällä, hyvin suunnitellut autotarrat lisäävät yrityksesi näkyvyyttä. Voit kertoa turvallisuustietoja asiakkaillesi kätevästi lattiatarrojen avulla.

Aloita valitsemalla PVC-vapaat tai vinyylitarrat räätälöityjen tarrojen valikoimastamme ja lisää niihin sitten haluamasi yksityiskohdat. Somistatko myymäläsi tai toimistosi ikkunoita? Valitse yksilölliset vinyylitarrat tai tarrat, joihin voit painattaa aukioloaikasi ja yhteystietosi. Oletko somistamassa autoasi? Aseta näkyville yrityksesi nimi, logo ja verkkosivustosi. Vinyylitarramme ovat kestäviä ja suunniteltu pysymään pitkään paikallaan. Lisäksi ammattimainen tarrapainatus auttaa levittämään sanaa yrityksestäsi. Mutta kun aika koittaa, tarrat on helppo poistaa ilman että ne jättävät jälkeensä sotkuisia raitoja tai jäämiä.

Usein kysyttyä

Suosittelemme nelivaiheista “märkäsovellus”-menetelmää:

  1. Puhdista pinta, jolle asetat tarran.

  2. Sekoita lämpimään veteen astianpesuainetta ja laita sitä tarran pinnalle.

  3. Irrota tarran tausta ja kiinnitä tarra kostealle pinnalle.

  4. Tasoita tarra keskeltä kohti reunoja käyttämällä joko lastaa tai jotain sileäpintaista esinettä kuplien tai ylimääräisen nesteen poistamiseksi.

Voit valita kummallekin tarratyypille joko sisä- tai ulkolasivaihtoehdon. Lasin sisäpuoliset tarrat (tunnetaan myös nimellä toisen pinnan tarrat) on painettu kiinnityspinnalle. Lasin ulkopuoliset tarrat (tai ensimmäisen pinnan tarrat) kiinnitetään takaosastaan eli kiinnitetään auton tai ikkunan ulkopinnalle.

Autovinyylitarroissa käytetään läpikuultavaa polyakrylaattia. Se on irrotettava, paineherkkä liima, joka pysyy tiiviisti paikallaan muttei vahingoita auton maalia.

Valinta näiden tuotteiden välillä on makukysymys. On kuitenkin muutama asia, joita suosittelemme pitämään mielessä:

– Jos autosi on juuri maalattu, suosittelemme odottamaan noin 30 päivää ennen autonovitarran kiinnittämistä tai voit valita sen sijaan autonikkunatarran.

– Jos ajoneuvosi väri on lähellä yrityksesi logon väriä, kannattaa ehkä valita läpinäkyvä autonovitarra. Logosi erottuu paremmin valkoisista autonovitarroista tai autonikkunatarroista.

– Autonikkunatarroja ei saa laittaa tuulilasiin, etuikkunoihin tai mihinkään muuhunkaan ikkunaan, joka estää näkyvyyden ajon aikana.

Nämä tarrat on suunniteltu ainoastaan lasille, auton oville tai ikkunoille ja tietyille lattioille. Jos haluat tarran muunlaisille pinnoille, puskuritarramme voisi olla siihen sopiva. Tässä on lisätietoja erityyppisten tarrojen sijoittamisesta:

–Ikkunatarrat: Vain lasi

– Seinätarrat: Maalatut kipsilevyt, muovi, laatta, sileä metalli, tiivistetty betoni ja viimeistelty puu.

– Autonikkunatarrat: Vain lasi

– Autonovitarrat: Autonovien ja -ikkunoiden ulkopuoli.

– Lattiatarrat: Jalopuulaatat, vahattu vinyyli, laminaatti, tiivistetty betoni.

Tarrat ovat helposti siirrettävissä, mutta emme suosittele niiden säännöllistä irrottamista ja takaisin kiinnittämistä. Se voi johtaa pölyn ja roskien kerääntymiseen tarrojen kiinnityspinnalle, mikä taas voi aiheuttaa niihin kuplia.

Ensin sinun kannattaa valita tarratyyppi, joka sopii parhaiten yrityksellesi. Muokkaa sitten tarraasi helppokäyttöisessä suunnittelustudiossamme. Voit myös ladata sinne oman mallisi. On tärkeää käyttää riittävän suurta fonttia, jotta tarraa on helppo lukea, ja jättää siihen reilusti tyhjää tilaa, jottei se tunnu sekavalta. Muista lisätä tarraan logosi, yhteystietosi ja yrityksesi nimi. Tarvitsetko lisää suunnitteluvinkkejä? Tutustu myymäläedustan kyltteihin ja kylttien suunnittelua koskeviin juttuihin.