Loading...

Yksilölliset elintarvikepakkaukset

Tarjoatpa sitten maukasta noutoruokaa tai herkkutoimituksia meiltä löydät tarvitsemasi elintarvikepakkaustarvikkeet.

Pakkaustarvikkeet

Kuvioimattomat elintarvikepakkaukset

Brändäämättömät lounasrasiat ja lounaspussit, kertakäyttöastiat ja monet muut tuotteet saatavana suurina määrinä edulliseen hintaan.
 
 
 

Etiketit

Sopivien etikettien löytäminen on nyt helpompaa, sillä tarjolla on paljon erilaisia kokoja, muotoja ja materiaaleja.
Tarvitsetko suunnitteluapua?
Voit pyytää neuvoja ja apua aloittamasi mallin muokkaukseen tai tehdä yhteistyötä ammattisuunnittelijan kanssa, jos haluat luoda aivan ainutlaatuisen mallin alusta asti.
Lue lisää

Näitä ihmiset selaavat

Painetuista elintarvikepakkauksista löytyy kaikki tarvittavat käyttökohteet noutoruoista myyntikojuihin

Aiotko avata uuden noutoruokapaikan? Ehkäpä olet perustamassa ruokarekkaa. Tai sinulla saattaa olla koju ruokamarkkinoilla. Olipa ruokaan liittyvä yrityksesi mikä tahansa, autamme sinua aloittamaan tai jatkamaan toimintaasi VistaPrintin yksilöllisillä elintarvikepakkauksilla.

Kertakäyttöisistä lautasliinoista ja astioista noutoruokalaatikoihin ja kasseihin – tarvitsitpa sitten kuppeja kahvin, keiton tai jäätelön myyntiin – meiltä löytyy kaikki tarvittava. Ja jos pidät yksinkertaisista, brändäämättömistä pakkauksista, meiltä löytyy niitäkin. Entäpä jos lisäisit pakkaukseen kivan yksityiskohdan sinetöimällä tai sulkemalla pakkaukset yksilöllisillä elintarvikepakkausetiketeillä?

Etsitpä sitten yksilöllisiä tai brändäämättömiä pakkauksia, me autamme sinua. Vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin ja annamme asiantuntevia, suunnittelua helpottavia neuvoja. Kerro vain, miten voimme auttaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kyllä, elintarvikepakkauksemme ovat elintarviketurvallisia. Noutoruokalaatikkomme ja ruokarasiamme on valmistettu öljyä ja rasvaa hylkivästä materiaalista. Kuppimme on valmistettu yksin- tai kaksinkertaisesta paperista, jotta sisältö pysyy halutussa lämpötilassa eli kuumana tai kylmänä.

Kaikki elintarvikepakkauksemme täyttävät EU:n kertakäyttömuovia koskevat määräykset, jotka ovat laaja-alainen säädös muovisaasteiden vähentämiseksi.

Elintarvikepakkaukset ovat painamattomia kertakäyttöelintarvikepakkauksia, jotka ovat käytännöllinen ja budjettiystävällinen vaihtoehto suuria määriä tilattaessa. Valikoimasta löytyy kaikkea pizzalaatikoista, veitsistä ja haarukoista lautasliinoihin ja lounasrasioihin ja -laatikoihin.

Kierrätettäviä eväsrasioitamme voi käyttää sekä mikroaaltouunissa että pakastimessa.

Pussipakkauksissa omalla painatuksella (litteät ja pystypussit) on sulkumekanismi, joka suojaa niiden sisältöä valolta, ilmalta ja kosteudelta. Se takaa elintarvikkeiden tuoreuden pidempään. Pussit ovat tyylikäs tapa pakata ja suojata tuotteita, ja ne sopivat erinomaisesti myös tuotteiden esillepanoon ja toimitukseen.