Loading...

Syntymäpäivätarvikkeet

Aloita juhlatunnelmaan virittäytyminen yksilöllisillä kutsuilla, juhlakoristeilla ja muilla tuotteilla.
Selaa lasten syntymäpäiväkutsukortteja
Selaa aikuisten syntymäpäiväkutsukortteja

Kutsukortit kaikenikäisille kaikenlaisiin juhliin

Etsi sopivat synttärikutsut koko porukalle pienistä taaperoista sydämeltään nuoriin.

Teemakutsukortit pienille juhlijoille

Virittäydy hauskojen lastenkutsujen tunnelmaan joka tyyliin sopivilla yksilöidyillä kutsukorteilla.

Yhteensopivat tarvikkeet, jotka sopivat juhlateemaan

Suunnittele yhtenäinen juhlailme, joka herättää juhlateeman eloon. (Oikeita dinosauruksia emme kuitenkaan toimita – pahoittelumme siitä.)
 
 
 
 
 
 
 
 

Yksilöidyt muistolahjat tuovat paljon iloa

Tee unohtumattomista muistoista hienoja lahjoja.
 
 
 

Tee jokaisesta synttärijuhlasta menestys yksilöllisillä juhlakoristeilla, kutsuilla ja muilla tarvikkeilla

Onko edessä ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat? VistaPrint auttaa juhlimaan tyylillä itse suunniteltavien syntymäpäiväkutsukorttien avulla. Helposti muokattavista kutsukorteista on saatavilla useita eri vaihtoehtoja, olitpa sitten suunnittelemassa juhlia lapselle, aikuiselle tai sydämeltään nuorelle sankarille. Saatavilla on sopivia vaihtoehtoja pyöreille vuosille, yllätyskemuihin ja moneen muuhun tilaisuuteen: kutsukortteja suunnitellessasi saat antaa luovuudelle vapaat kädet. Kun olet löytänyt korteille sopivan tyylin, autamme sinua käyttämään samaa tyyliä tai teemaa myös yksilöityihin syntymäpäiväkoristeisiin, personoituihin juhlatarvikkeisiin ja muihin tuotteisiin. Yksilöidyt juhlatarvikkeemme kattavat nimittäin niin kyltit, tarrat kuin vaatteetkin. Näin vieraasi – kunniavieras mukaan lukien – pääsevät heti juhlamieleen mukaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Se riippuu juhlien teemasta ja vieraiden iästä. Suosituimmat syntymäpäiväkoristeemme erityyppisiin juhliin ovat yleensä banderolleja, vaahtomuovikylttejä, pikkulahjoille tarkoitettuja kasseja sekä tarroja. Kaikkiin synttärikoristeisiimme voi tietenkin suunnitella aivan oman painatuksen, joten juhlalle voi helposti antaa persoonallisen ilmeen.

Kodin koristeluun syntymäpäiväjuhlia varten on olemassa lukuisia tapoja. Tässä on muutama vinkki, joista voit hakea inspiraatiota:

– Banderollit ja julisteet: tuo kunniavieraalle hymy huulille ripustamalla seinälle banderolli tai juliste juhlasankarista. – Pöydän kattaus: kata pöytä yhteensopivilla astioilla ja tarvikkeilla, kuten yksilöllisillä lautasliinoilla, ja koristele se konfetilla ennen juhlia ja kakun leikkausta. – Lahjakassit: Käytä lahjakasseja osana juhlien sisustusta. Esittele juhlien teemaan sopivat personoidut lahjakassit asettamalla ne pöydälle, josta vieraat voivat napata ne pois lähtiessään. Voit jopa suunnitella lahjakassipisteen, jossa vieraat voivat täyttää oman kassinsa esille asettamillasi yllätyksillä.

Synttärikutsukorttien suunnittelu VistaPrintin avulla on hauskaa ja helppoa. Aloita selaamalla kutsukorttien mallipohjia ja valitse juhlien teemaan tai henkilökohtaiseen tyyliisi sopiva vaihtoehto. Suunnittelustudiossamme voit sitten lisätä tekstiä, valokuvia ja muita kuvioita, joilla annat kutsuille persoonallisen ilmeen. Kun olet valmis, ennen tilaamista voit vielä esikatsella luomustasi ja varmistaa, että kaikki näyttää hyvältä. Toimitamme yksilöidyt syntymäpäiväkutsukorttisi ovellesi valmiin lähetettäviksi.

Suosittelemme sisällyttämään kutsuihin päivänsankarin nimen, juhlien päivämäärän ja ajankohdan sekä sijainnin (koko osoitteen, mikäli mahdollista). Lisäksi kutsuihin kannattaa lisätä kaikki mahdolliset tiedot tai erityiset toiveet, jotka vieraiden pitäisi tietää.