Siirry suoraan pääsisältöön

Litteät pussit

Joustavat, litteät pussit kuivien, nestemäisten tai jauhemaisten tuotteiden pakkaamiseen. Tutustu helppoon mallien lataussovellukseen, useisiin kokovaihtoehtoihin jne. Tarkastele tietoja

Koko
Materiaali
Määrä
 
Aloita suunnitteluSuunnittele alusta alkaen
100 % taattu tyytyväisyys

– Neljä kokoa – Kiiltävä-, matta- ja soft touch -pintaiset vaihtoehdot – Uudelleensuljettava pussinsuljin - ja ripustusreikävaihtoehdot – Repäisylovi – Neliväripainatus koko alueelle

Tilaa säästävä ja huomiota herättävä

Etsitkö uusia tapoja esitellä, pakata ja toimittaa tuotteesi? Myytpä sitten lisäravinteita, makeisia tai jotain siltä väliltä, ​​litteät pussimme sinetöivät tuotteesi tiiviisti ja suojaavat niitä ulkoisilta vaikutuksilta. Ja koska ne kapenevat kaikilta sivuilta, jokaiseen lähtevään lähetykseen tai varastokonttiin voi pakata enemmän pusseja.

Muokkaa ja tee vaikutus

Valitse pienempi litteä pussi yksikokoisille välipaloille tai isompi koko runsaammille tuotteille, kuten lemmikkieläinten ruoka tai puutarhatuotteet. Valitse matta tai kiiltävä pintaviimeistely, jotta pakkauksesi erottuu muista. Harkitse myös premium-ominaisuuden lisäämistä eli uudelleensuljettavaa pussinsuljinta tuotteen säilyttämiseen tai ripustusreikää pussin esille ripustamiseen.

Suunnittelu ja esikatselu 3D-ympäristössä

Kun olet valmis aloittamaan pussin suunnittelun, voit valita seuraavista vaihtoehdoista: Lataa oma mallisi, tutustu muokattaviin malleihimme tai anna ammattilaisemme luoda sinulle ainutlaatuinen malli. Voit tarkistaa mallisi 3D-ympäristössä varmistaaksesi, että se on juuri sellainen kuin haluat. Me hoidamme loput. Yksilölliset, litteät pussit toimitetaan sinulle painettuina ja ylhäältä aukinaisina. Täytä pussi ja sulje se kuumasaumauksella sulkeaksesi sen tiiviisti. Sen jälkeen tuote onkin valmis tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit