Loading...

Litteät pussit

Joustavat, litteät pussit kuivien, nestemäisten tai jauhemaisten tuotteiden pakkaamiseen. Tutustu helppoon mallien lataussovellukseen, useisiin kokovaihtoehtoihin jne. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko (L x K)
Materiaali
Määrä
 
Aloita suunnitteluSuunnittele alusta alkaen
100 % taattu tyytyväisyys

Luo kertakäyttöisiä tai uudelleen suljettavia yksilöllisiä pakkauksia litteiden pussien avulla.

– Neljä kokoa – Kiiltävä-, matta- ja soft touch -pintaiset vaihtoehdot – Uudelleensuljettava pussinsuljin - ja ripustusreikävaihtoehdot – Repäisylovi – Neliväripainatus koko alueelle

Tilaa säästävä ja huomiota herättävä

Etsitkö uusia tapoja esitellä, pakata ja toimittaa tuotteesi? Myytpä sitten lisäravinteita, makeisia tai jotain siltä väliltä, ​​litteät pussimme sulkevat tuotteesi tiiviiseen pakkaukseen suojaten niitä ulkoisilta tekijöiltä. Ja koska ne kapenevat kaikilta sivuilta, jokaiseen lähtevään lähetykseen tai varastokonttiin voi pakata enemmän pusseja.

Muokkaa ja tee vaikutus

Valitse pienempi litteä pussi yksikokoisille välipaloille tai isompi pussi enemmän tilaa vieville tuotteille, kuten lemmikkieläinruoalle tai puutarhatuotteille. Valitse matta tai kiiltävä pintaviimeistely, jotta pakkauksesi erottuu muista. Harkitse myös premium-ominaisuuden lisäämistä: voit valita tuotteiden säilyvyyttä parantavan uudelleensuljettavan pussinsulkimen tai ripustusreiän, jolla pussin voi ripustaa esille.

Suunnittelu ja esikatselu 3D-ympäristössä

Kun olet valmis aloittamaan pussin suunnittelun, voit valita seuraavista vaihtoehdoista: Voit ladata oma painatusmallisi, tutustua muokattaviin malleihimme tai antaa ammattisuunnittelijamme luoda ainutlaatuisen mallin vain sinua varten. Jos haluat käyttää omaa malliasi, muista poistaa siitä kaikki leikkausmerkit ja -viivat lataamisen jälkeen, jotta niitä ei paineta valmiiseen tuotteeseen. Voit tarkistaa mallisi 3D-ympäristössä varmistaaksesi, että se on juuri sellainen kuin haluat. Me hoidamme loput. Yksilölliset, litteät pussit toimitetaan sinulle valmiiksi painettuina ja ylhäältä aukinaisina. Täytä pussi ja käytä kuumasaumausta sulkeaksesi sen tiiviisti. Sen jälkeen tuote onkin valmis tekemään vaikutuksen asiakkaaseen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit