Siirry suoraan pääsisältöön

Litteät pussit

Joustavat, litteät pussit kuivien, nestemäisten tai jauhemaisten tuotteiden pakkaamiseen. Tutustu helppoon mallien lataussovellukseen, useisiin kokovaihtoehtoihin jne. Tarkastele tietoja
Koko
Materiaali
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys
  • Neljä kokovaihtoehtoa
  • Kiiltävä- tai mattapintainen viimeistelyvaihtoehto
  • Uudelleen suljettava vetoketju tai ripustusreikävaihtoehto
  • Repäistävä aukaisulovi
  • Neliväripainatus tuotteen koko alueelle

Myytpä sitten ravintolisiä, makeisia tai jotain siltä väliltä, litteät pussipakkauksemme sulkevat tuotteesi tiiviisti ja suojaavat niitä ulkoisilta vaikutuksilta. Helpon muokkaamisprosessimme avulla voit lisätä valokuvan, logon tai molemmat esittelemään tuotettasi.

Tiivistepussimme painetaan neliväripainatuksena, ja valittavana on useita eri kokovaihtoehtoja. Ja koska niissä on litteä pohja, voit pakata enemmän pehmeitä tuotteita lähetettäväksi tai hyllyllä säilytystä varten.

Valitse pienempi pussi samankokoisille välipaloille tai suurempi koko isommille tuotteille, kuten lemmikkieläinten ruoalle tai puutarhatarvikkeille. Valitse matta tai kiiltävä pintaviimeistely, jotta pakkauksesi erottuu joukosta. Harkitse myös premium-ominaisuuden lisäämistä eli uudelleensuljettavaa vetoketjua tuotteen säilyttämiseen tai ripustusreikää pussin esille ripustamiseen.

Oletko valmis aloittamaan? Lataa sitten valmis mallisi sovellukseemme ja jätä loput meidän hoidettavaksemme. Yksilölliset, litteät pussit toimitetaan sinulle painettuina ja ylhäältä avattuina. Täytä pussi ja sulje se kuumasaumauksen avulla sen huolellista tiivistämistä varten. Sitten tuote onkin valmis tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit