Loading...

Luo kertakäyttöisiä tai uudelleen suljettavia yksilöllisiä pakkauksia litteiden pussien avulla.

  • Viisi kokoa
  • Eri viimeistelyvaihtoehtoja
  • Uudelleensuljettava pussinsuljin - ja ripustusreikävaihtoehdot
  • Repäisylovi
  • Neliväripainatus koko alueelle

Tilaa säästävä ja huomiota herättävä
Etsitkö uusia tapoja esitellä, pakata ja toimittaa tuotteesi? Myytpä sitten lisäravinteita, makeisia tai jotain siltä väliltä, ​​litteät pussimme sulkevat tuotteesi tiiviiseen pakkaukseen suojaten niitä ulkoisilta tekijöiltä. Ja koska ne kapenevat kaikilta sivuilta, jokaiseen lähtevään lähetykseen tai varastokonttiin voi pakata enemmän pusseja.

Muokkaa ja tee vaikutus
Valitse pienempi litteä pussi yksikokoisille välipaloille tai isompi pussi enemmän tilaa vieville tuotteille, kuten lemmikkieläinruoalle tai puutarhatuotteille. Valitse matta tai kiiltävä pintaviimeistely, jotta pakkauksesi erottuu muista. Harkitse myös premium-ominaisuuden lisäämistä: voit valita tuotteiden säilyvyyttä parantavan uudelleensuljettavan pussinsulkimen tai ripustusreiän, jolla pussin voi ripustaa esille.

Suunnittelu ja esikatselu 3D-ympäristössä
Kun olet valmis aloittamaan pussin suunnittelun, voit valita seuraavista vaihtoehdoista: Voit ladata oma painatusmallisi, tutustua muokattaviin malleihimme tai antaa ammattisuunnittelijamme luoda ainutlaatuisen mallin vain sinua varten. Voit tarkistaa mallin 3D-näkymässä varmistaaksesi, että se on oikeanlainen. Sen jälkeen me huolehdimme lopusta (muista kuitenkin poistaa mahdolliset leikkausviivat, jotta ne päädy painatettavaksi). Yksilölliset, litteät pussit toimitetaan sinulle valmiiksi painettuina ja ylhäältä aukinaisina. Täytä pussi ja sulje se kuumasaumauksella sulkeaksesi sen tiiviisti. Sen jälkeen tuote onkin valmis tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit