Siirry suoraan pääsisältöön

Viinipullon etiketit

Muunna pullot uniikeiksi tuotteiksi, matkamuistoiksi tai lahjoiksi. Saatavilla monia eri koko-, materiaali- ja viimeistelyvaihtoehtoja. Tarkastele tietoja

Valitse haluamasi muoto
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • 15 kokovaihtoehtoa
  • 5 muotoa, mukaan lukien itse suunniteltu muoto
  • 12 materiaalivaihtoehtoa
  • Uritettu rulla, 4 läpimittavaihtoehtoa
  • Kirkas neliväripainatus
  • Määrät 100–5000

Etsitkö tapaa tehdä vaikutus illallisilla ja messuilla, tai haluatko luoda näyttävämpiä pakkauksia tuotteillesi? Omalla painatuksellasi varustetut viinipullon etiketit saavat omat viinisi, väkeväsi tai muut juomasi erottumaan joukosta pöydässä, esittelypisteessä tai telineessä.

Koska saatavilla on monia kokoja, muotoja ja viimeistelyjä, mukaan lukien vettä ja rasvaa sietävät vaihtoehdot, voit päästää luovuutesi valloilleen ja suunnitella juuri sellaiset viinietiketit kuin haluat. Etikettisi saapuvat kätevänä rullana ja valmiina käyttöön.

Oletko valmis luomaan omat viinipulloetikettisi? Siirrä oma mallisi palveluumme ja lisää haluamasi yksityiskohdat. (Jos olet luomassa omien toiveidesi mukaista muotoa Upload & Go -toimintomme avulla, joku suunnittelueksperteistämme luo haluamasi muodon puolestasi.) Kun olet täysin tyytyväinen tulokseen, me hoidamme loput. Viinipullon etiketit toimitetaan sinulle pian – valmiina tulemaan huomatuiksi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit