Loading...

Pehmeät T-paidat pikkuisille.

  • 160 g/m², 100 % reilun kaupan luomupuuvillaa
  • OEKO-TEX®-sertifioitu
  • Kokoja saatavana 3–11-vuotiaille
  • Saatavana myös malleja miehille ja naisille

Koristelu: Suoraan vaatekappaleeseen (rajattomasti painovärejä ja -malleja. Pehmeän tuntuinen. Mukava käyttää) tai silkkipainatus (1 painoväri. Sileä, hieman koholla oleva. Erinomainen arvo suurissa erissä).

Hoito-ohje: Pese nurinpäin kylmässä vedessä. Ei rumpukuivausta tai kuivapesua. Älä silitä painatuksen päältä.

Kestävä ja pehmeä materiaali Suunniteltu mukavuus edellä. Reilun kaupan luomupuuvilla tekee T-paidasta ihanteellisen kouluun, vapaa-ajalle tai urheiluun. Materiaali on OEKO-TEX®-sertifioitu, mikä merkitsee, että se ei sisällä haitallisia kemikaaleja eikä ärsytä ihoa.

Täydellinen joka tilanteeseen

Lyhyet hihat ja klassinen pyöreä kaula-aukko tekevät tästä personoidusta T-paidasta loistavan lisän jokaisen lapsen vaatekaappiin. Mukavaa ja monipuolista T-paitaa voidaan muokata eri tavoin ja eri tilanteisiin sopivaksi – olipa kyseessä puistoleikit tai synttärikestit.

Interaktiivinen suunnittelustudio

Oletko valmis suunnittelemaan nuorisolle oman ensiluokkaisen T-paidan? Lisää haluamasi yksityiskohdat verkkosuunnittelustudiossamme ja valitse malliisi parhaiten sopiva väri. Ja jos tarvitset matkan varrella apua, voit aina kääntyä asiantuntijoidemme puoleen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit