Loading...
Lattiatarrat

Lattiatarrat

Auta asiakkaita ja työntekijöitä pitämään oikeat etäisyydet kestävillä, liukumattomilla lattiamerkeillä. Vinyylistä, valikoima täysin muokattavia mallipohjia. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Merkitse käytävät ja lattiat selkeästi.

  • Kahdeksan kokovaihtoehtoa
  • Vinyylin paksuus 0.2 mm
  • Pyöristetyt kulmat
  • Vettä ja naarmuja hylkivä liukumaton pinta
  • Kirkas neliväritulostus

Etsitkö tehokasta tapaa huolehtia turvavälien toteutumisesta työtiloissa – vai haluatko kenties mainostaa tärkeitä yritystietoja? Lattiatarrat voivat auttaa sinua sanomaan mitä haluat. Kestävästä, luistamattomasta vinyylistä valmistetut lattiatarrat on suunniteltu pitkäaikaiseen sisäkäyttöön, ja ne sopivat monille koville ja sileille pinnoille – vaikkapa laatta- ja sementtipinnoille. Muokattavat mallit mahdollistavat, että voit valita tarpeisiisi sopivan viestin riippumatta siitä, haluatko pitää asiakkaat etäällä toisistaan kassajonossa, mainostaa rajoitettua tarjousta vai levittää muuta viestiä.

Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Tutustu muokattavien mallien valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva. (Vaihtoehtoisesti voit helposti ladata oman mallin, jos sinulla on jo sellainen.) Voit lisätä pohjaan kaikki haluamasi yksityiskohdat, minkä jälkeen me huolehdimme painatuksesta, pakkaamisesta ja toimituksesta. Tuotteet toimitetaan hyvännäköisinä ja valmiina käyttöön.

VistaPrintin valikoimassa on Lattiatarrat mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit