Loading...

Merkitse käytävät ja lattiat selkeästi.

  • Koon ja muodon voi suunnitella myös itse
  • Kahdeksan eri vakiokokoa
  • 1,8 mm:n paksuinen polyesteripinnoite
  • Pyöristetyt kulmat
  • Veden- ja naarmunkestävä sekä luistamaton tarra
  • Elävä neliväripainatus
  • Ikkunalasta saatavana kassalla

Ohjaa asiakkaita myymälässäsi
Etsitkö tehokasta tapaa opastaa asiakkaita myymälässä tai esitellä hyödyllisiä tietoja yrityksestäsi? Yksilöllisillä lattiatarroilla voit kertoa haluamiasi tietoja. Muokattavista malleista, joita löytyy kahdeksan eri kokoa, voit valita tarpeisiisi sopivan viestin – halusitpa sitten toivottaa asiakkaat tervetulleiksi myymälääsi, kiittää heitä vierailusta tai vain osoittaa käymälien sijainnit.

Helposti tarttuva ja luistamaton
Kestävästä ja luistamattomasta muovista valmistetut lattiatarrat on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön sisätiloihin koville ja sileille pinnoille, kuten laatta, sementti, laminaatti ja monet muut. Kuivalla levitysmenetelmällämme voit varmistaa tasaisen, kuplattoman kiinnityksen ja helpon poiston ilman jäämiä. Kiinnitä tarra puhtaalle ja kuivalle lattialle ja poista siitä mahdolliset ilmakuplat lastan avulla. Jos teet virheen, voit irrottaa tarran helposti ja kiinnittää sen uudelleen.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Tutustu muokattavien mallipohjien valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva. (Vaihtoehtoisesti voit helposti ladata oman mallin, jos sinulla on jo sellainen.) Voit lisätä malliin kaikki haluamasi yksityiskohdat, minkä jälkeen me huolehdimme tarran painatuksesta, pakkaamisesta ja toimituksesta. Tuotteet toimitetaan hyvännäköisinä ja valmiina käyttöön.

VistaPrintin valikoimassa on Lattiatarrat mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit