Siirry suoraan pääsisältöön

Olutetiketit

Suunnittele huomiota herättävä tyyli pulloille, tölkeille ja monille muille tuotteille. Valikoima olutpullojen etikettejä, joita on saatavana vedenkestävillä vaihtoehdoilla ja yksilöllisillä muodoilla. Tarkastele tietoja

Valitse haluamasi muoto
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • 15 kokovaihtoehtoa
  • Viisi eri muotoa, mukaan lukien itse suunniteltu vaihtoehto
  • Kymmenen materiaalivaihtoehtoa
  • Uritettu rulla, neljä halkaisijavaihtoehtoa
  • Kirkas neliväripainatus
  • Määrä 100—5000

Haluatko tuotteesi erottuvan muiden tuotteiden joukosta täysinäisillä hyllyillä, vilkkaassa tapahtumassa tai kun kaadat tuopillista viimeisintä kotikaljaasi? Yksiöllisten olutetikettien avulla saat ihmiset kiinnostumaan tuotteistasi ja voit antaa heille esimakua yrityspersoonastasi.

Täysin muokattavissa olevat olutpullojen etiketit ovat saatavana useilla eri vaihtoehdoilla käytettäväksi tölkeissä, pulloissa tai mainoslahjoina. Valitse etiketillesi klassinen tyyli tai anna persoonalliselle olutpullollesi raikas ilme itsesuunnitellulla etiketin muodolla. Kestävälle paperille tai muoville painetut ainutlaatuiset etiketit on suunniteltu kestämään, mukaan lukien veden- ja rasvanpitävät vaihtoehdot.

Aloita yksilöllisten olutetikettien luominen valitsemalla ensin sinulle sopivat vaihtoehdot ja lisää sitten malli ja muokatut yksityiskohdat. (Oletko kiinnostunut yksilöllisestä muodosta? Valitse Siirrä malli palveluumme -vaihtoehto: joku suunnitteluammattilaisistamme luo yksilöllisesti muotoillun olutetiketin mallin ja lähettää sen sinulle tarkistettavaksi). Viimeisteltyäsi mallisi tulostamme, pakkaamme ja toimitamme olutetiketit sinulle ammattitaidolla. Saat tilaamasi tuotteet käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit