Loading...

Olutetiketit

Suunnittele huomiota herättävä tyyli pulloille, tölkeille ja monille muille tuotteille. Valikoima olutpullojen etikettejä, joita on saatavana vedenkestävillä vaihtoehdoilla ja yksilöllisillä muodoilla. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Muoto
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Tee pulloistasi taideteoksia yksilöllisten olutetikettien avulla.

– 15 kokovaihtoehtoa – Viisi eri muotoa, mukaan lukien itse suunniteltu vaihtoehto – 13 materiaalivaihtoehtoa – Uritettu rulla, neljä halkaisijavaihtoehtoa – Kirkas neliväripainatus – Määrä 100—5 000

Haluatko tuotteesi erottuvan muiden tuotteiden joukosta täysinäisillä hyllyillä, vilkkaassa tapahtumassa tai kun kaadat tuopillista uusinta oluttasi? Yksiöllisten olutetikettien avulla saat ihmiset kiinnostumaan tuotteistasi ja voit antaa heille esimakua yrityspersoonastasi.

Muokattavia olutpullojen etikettejä on saatavana useilla eri vaihtoehdoilla käytettäväksi tölkeissä, pulloissa tai mainoslahjoina. Valitse etiketillesi klassinen tyyli tai anna persoonalliselle olutpullollesi raikas ilme itsesuunnitellulla etiketin muodolla. Kestävälle paperille tai muoville painetut tarrat tehdään kestämään, mukaan lukien vedenpitävät, läpikuultavat ja rasvanpitävät vaihtoehdot.

Aloita suunnittelu valitsemalla haluamasi muoto. Jos valitset vakiomuodon, voit selata muokattavia mallejamme tai suunnitella omasi. Jos valitset muokattavan muodon, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti muokattavan leikkauslinjan etiketillesi, jossa on vaihtoehtoja sen edelleen muokkaamiseen. Viimeisteltyäsi mallisi tulostamme, pakkaamme ja toimitamme olutetiketit sinulle ammattitaidolla. Saat tilaamasi tuotteet käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit