Loading...

Virittäydy joulutunnelmaan ja kasvata brändin tunnettuutta suklaakalenterien avulla.

– 24 rei’itettyä luukkua suklaalla – Muokattava kuvitus – Saatavana kaksi kokoa – Valmistettu FSC®-sertifioidusta kartongista – Vegaaninen vaihtoehto saatavana

Huomaa: Suklaa sisältää rasvatonta maitojauhetta, voirasvaa, makeaa herajauhetta ja hasselpähkinätahnaa. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä, maapähkinöitä, gluteenia ja soijaa.

Katso täydellinen ainesosaluettelo usein kysyttyä -osiosta.

Yllätä ja ilahduta
Halusitpa sitten tehdä pysyvän vaikutuksen yritysasiakkaisiin tai etsit ihastuttavaa jouluyllätystä läheisillesi, joulun suklaakalenterit tarjoavat hauskan kokemuksen. Hyödynnä yksilöllisen joulukalenterin luovuutta, iloa ja persoonallista tunnetta ja täytä joulun aika herkullisilla yllätyksillä.

Perinteinen lahja muuttuu persoonalliseksi
Joulukalenterimme on valmistettu FSC®-sertifioidusta kartongista, ja niitä on kahta eri kokoa. Lisää niihin oma valokuva, logo tai haluamasi kuvio ja luo ainutlaatuinen joulukalenteri, johon kaikki ihastuvat. Jokaisen 24 luukun takana on pala maitosuklaata, josta on saatavana myös vegaaninen vaihtoehto.

Helppo suunnitella
Joulukalenterimme on valmistettu FSC®-sertifioidusta kartongista, ja niitä on kahta eri kokoa. Lisää niihin oma valokuva, logo tai haluamasi kuvio ja luo ainutlaatuinen joulukalenteri, johon kaikki ihastuvat. Jokaisen 24 luukun takana on pala reilun kaupan kaakaosta valmistettua maitosuklaata. Suklaasta on saatavana myös vegaaninen vaihtoehto.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit