Loading...

Yksilöidyt vesipullot

Yksilölliset vesipullot auttavat sinua pitämään itsesi nesteytettynä. Ne ovat myös tehokas työkalu brändisi tai viestisi mainostamiseen liikkeellä ollessasi. Suunnittele omasi: lataa valmis malli tai aloita alusta verkkosuunnittelustudiossamme.

3 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
3 tulokset


-

Suunnittele yksilöllisiä juomapulloja, jotka pitävät viestisi esillä.

Personoidut juomapullot ovat sopiva valinta kuntosalille, ulkoiluun tai jokapäiväisestä nesteytyksestä huolehtimiseen. Pullot ovat ihanteellisia kotiin, toimistolle ja työmatkoille. Logolla varustetut juomapullot ovat käytännöllisiä mainostuotteita, jotka parantavat tuotemerkin näkyvyyttä jokaisella kulauksella. Lisäksi uudelleenkäytettävät pullot ovat kestävä vaihtoehto korvaamaan kertakäyttöiset muovipullot.

Haluatko suunnitella oman painetun juomapullosi? Aloita lataamalla oma logo, kuva tai teksti. Vaihtoehtoisesti voit suunnitella jotain erilaista online-suunnittelustudiossamme. Asiantuntevat suunnittelijamme voivat myös auttaa toteuttamaan visiosi. Sitten me hoidamme loput – sinä voit jäädä odottelemaan yksilöityjen juomapullojesi toimitusta ja alkaa valmistautua seuraavaan tapahtumaan tai seikkailuun.

Usein kysyttyä

Suurin osa pulloista on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, alumiinista tai muovista, mutta valikoimassamme on myös keraamisia, lasisia ja silikonista valmistettuja vaihtoehtoja.

Pullojen tilavuus vaihtelee 350 ml:n ja 1300 ml:n välillä. Selaa pullovalikoimaa tilavuuden perusteella, niin löydät haluamasi – tai voit etsiä sopivaa pulloa myös suoraan tuotesivulta.

Voit – hyväksymme seuraavat tiedostomuodot: .jpeg, .png, .pdf, .ai ja .ppt.

Kyllä, useimpia mukautettavia juomapullojamme koskee minimitilausmäärä. Jos kuitenkin ostat useampia kappaleita mainoskäyttöön, kappalehinta laskee sitä enemmän, mitä useampia tilaat.

Emme suosittele sitä. Personoidut urheilujuomapullot on tarkoitettu kylmille juomille. Jos tarvitset lämpöä eristävää pulloa, tutustu muki- ja termospullovalikoimaamme.