Siirry suoraan pääsisältöön

Elintarvike-etiketit

Luo yksilöllisiä, huomiota herättäviä etikettejä valmistamiasi ruokatuotteita varten. Tutustu eri koko- ja materiaalivaihtoehtoihin sekä mallien helppoon siirtämiseen palveluumme. Tarkastele tietoja

Valitse haluamasi muoto
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • 15 kokovaihtoehtoa
  • 5 muotoa, mukaan lukien itse suunniteltu muoto
  • 13 materiaalivaihtoehtoa
  • Uritettu rulla, 4 läpimittavaihtoehtoa
  • Kirkas neliväripainatus
  • Tilausmäärät 100–5000

Oletko valmis siirtämään brändisi ja tuotepakkauksesi uudelle tasolle, tai haluatko tarjota asiakkaillesi ruoan valmistusohjeita tai tietoja raaka-aineista? Personoitujen etikettiemme avulla voit brändätä tuotteesi, liittää mukaan haluamiasi tietoja ja lisätä oman persoonallisen silauksesi.

Elintarvike-etikettimme ovat saatavilla monina eri vaihtoehtoina, jotka auttavat sinua luomaan juuri haluamasi ulkoasun yrityksellesi tai tapahtumallesi. Valitse mieleisesi monista koko-, materiaali- ja muotovaihtoehdoista (mukaan lukien itse suunnittelemasi muoto). Etikettisi saapuvat kätevänä rullana, valmiina käyttöön.

Oletko valmis luomaan omat elintarviketarrasi? Lataa mallisi palveluumme ja lisää siihen haluamasi yksityiskohdat. Jos haluat käyttää jotakin mukautettua muotoa, jatka Upload & Go -suunnitteluprosessiimme. Joku suunnittelueksperteistämme muuttaa mallisi ainutlaatuiseksi etiketiksi. Kun olet täysin tyytyväinen lopputulokseen, omalla painatuksella varustetut etikettisi saapuvat pian luoksesi valmiina käyttöön.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit