Loading...

Elintarvike-etiketit

Luo yksilöllisiä, huomiota herättäviä etikettejä valmistamiasi ruokatuotteita varten. Tutustu eri koko- ja materiaalivaihtoehtoihin sekä mallien helppoon siirtämiseen palveluumme. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Valitse haluamasi muoto
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Houkuttele asiakkaita tutustumaan tuotteisiisi laadukkaiden ja joukosta erottuvien elintarvike-etikettien avulla.

  • 15 kokovaihtoehtoa
  • Viisi muotoa, mukaan lukien itse suunniteltu muoto
  • 13 materiaalivaihtoehtoa
  • Uritettu rulla, neljä läpimittavaihtoehtoa
  • Kirkas neliväripainatus
  • Tilausmäärä 100–5 000

Oletko valmis siirtämään brändisi ja tuotepakkauksesi uudelle tasolle tai haluatko tarjota asiakkaillesi ruoan valmistusohjeita tai tietoja raaka-aineista? Personoitujen etikettiemme avulla voit brändätä tuotteesi, liittää mukaan haluamiasi tietoja ja lisätä oman persoonallisen silauksesi.

Elintarvike-etikettimme ovat saatavilla monina eri vaihtoehtoina, jotka auttavat sinua luomaan juuri haluamasi ulkoasun yrityksellesi tai tapahtumallesi. Valitse mieleisesi monista koko-, materiaali- ja muotovaihtoehdoista (mukaan lukien itse suunnittelemasi muoto). Etikettisi saapuvat kätevänä rullana, valmiina käyttöön.

Oletko valmis luomaan omat elintarviketarrasi? Aloita suunnittelu valitsemalla haluamasi muoto. Jos valitset vakiomuodon, voit selata muokattavia mallejamme tai suunnitella omasi. Jos valitset muokattavan muodon, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti muokattavan leikkauslinjan etiketillesi, jossa on vaihtoehtoja sen edelleen muokkaamiseen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit