Loading...

Luo elintarvikepakkausten etikettejä, jotka näyttävät lähes yhtä herkullisilta kuin ruoka, johon ne viittaavat.

– 15 eri kokovaihtoehtoa – Viisi eri muotoa, mukaan lukien itse suunniteltu muoto – 13 materiaalivaihtoehtoa – Neliväripainatus – Tilausmäärä 100–5 000

Mainosta logoasi ja tuotteitasi
Oletko valmis luomaan yhtenäisen, brändätyn ulkoasun? Valmistele tuotteesi Instagramia varten ja luo uskollinen asiakaskunta omilla elintarvikepakkausten etiketeilläsi. Mainosta tuotteitasi elintarvike-etiketeillä, joissa näkyy logo, ainesosat tai henkilökohtainen viesti tuotemerkkisi ainutlaatuisuudesta.

Valikoima eri kokoja, muotoja ja materiaaleja
Elintarvikepakkausten etikettejä on saatavana erikokoisina, ja ne voidaan valmistaa vakio- tai räätälöidyissä muodoissa. Voit painattaa elintarvikkeiden merkintätarrat myös useille eri materiaaleille, mukaan lukien vedenkestävät ja rasvaahylkivät vaihtoehdot.

Suunnittele uusi ulkoasu
Aloita suunnittelu valitsemalla haluamasi muoto. Jos valitset vakiomuodon, voit selata muokattavia mallejamme tai suunnitella omasi. Jos valitset muokattavan muodon, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti muokattavan leikkauslinjan etiketillesi, jossa on vaihtoehtoja sen edelleen muokkaamiseen.

Asiakasarvostelut

1 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  0
 • 4 tähteä
  0
 • 3 tähteä
  1
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0


1 asiakasta on arvostellut tuotteen

Oman kokoinen etiketti

10. huhtik. 2024 | Tanja | Verified Buyer

Hyvä laatu. Etiketin koko saisi olla itse määriteltävissä.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Kiitos palautteesta. Valikoimastamme löytyy monenmuotoista- ja kokoista etikettiä. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään tuotteen valinnassa, suunnittelussa ja tarkistamisessa. Voit ottaa yhteyttä meihin klo 9-18 numerossa 0800 145 724.


Näytetään arvostelut 1-1

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit