Siirry suoraan pääsisältöön

Kosmetiikkatuotteiden etiketit

Suunnittele yksilölliset etiketit saippuoille, kosteusvoiteille ja monille muille tuotteille. Valittavanasi on erilaisia kokoja, materiaaleja ja muotoja. Tarkastele tietoja

Valitse haluamasi muoto
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • 15 kokovaihtoehtoa
  • Viisi muotoa, mukaan lukien itse suunniteltu muoto
  • 12 materiaalivaihtoehtoa
  • Uritettu rulla, neljä halkaisijavaihtoehtoa
  • Kirkas neliväripainatus
  • Määrät 100–5000

Oletko valmis piristämään kosmetiikkatuotteittesi pakkauksia tai suunnittelemaan tuotteillesi tasokkaan ilmeen? Tutki kosmetiikkatuotteiden etikettejä. Yksilölliset kosmetiikkatuotteiden etiketit ovat juuri mitä tarvitset saippua- ja kosteusvoidepurkkeihisi, meikkipakkauksiisi ja meikkipusseihisi. Olipa tuotteesi koko tai muoto mikä tahansa, voit luoda siihen täydellisesti sopivan etiketin.

Tarjoamme kosmetiikkatuotteiden etikettejä eri kokoisina ja eri materiaaleilla, mukaan lukien vedenkestävät ja vettä hylkivät vaihtoehdot, jotta etikettisi kestävät kosteutta. Voimme myös leikata yksilöllisesti minkä tahansa muodon, jotta ainutlaatuinen logosi tai mallisi siirtyy tuotepakkaukseesi. Etiketit on pakattu rulliin, joista ne on on helppo irrottaa. Näin niiden kiinnittäminen sujuu ripeästi.

Oletko valmis aloittamaan suunnittelun? Lataa mallisi ja lisää siihen yksilölliset yksityiskohdat. (Jos olet luomassa omien toiveidesi mukaista muotoa Upload & Go -toimintomme avulla, joku suunnittelueksperteistämme suunnittelee haluamasi muodon puolestasi). Kun olet täysin tyytyväinen tulokseen, me hoidamme loput. Kosmetiikkatuotteiden etiketit toimitetaan sinulle valmiina herättämään huomiota.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit