Loading...

Kosmetiikkatuotteiden etiketit

Suunnittele yksilölliset etiketit saippuoille, kosteusvoiteille ja monille muille tuotteille. Valittavanasi on erilaisia kokoja, materiaaleja ja muotoja. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Muodot
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Merkitse kosmetiikkatuotteiden pakkaukset muista erottuvilla, yksilöllisillä etiketeillä.

– 15 kokovaihtoehtoa – Viisi muotoa, mukaan lukien itse suunniteltu muoto – 12 materiaalivaihtoehtoa – Uritettu rulla, neljä halkaisijavaihtoehtoa – Kirkas neliväripainatus – Määrät 100–5 000

Oletko valmis piristämään kosmetiikkatuotteittesi pakkauksia tai suunnittelemaan tuotteillesi tasokkaan ilmeen? Tutki kosmetiikkatuotteiden etikettejä. Yksilölliset kosmetiikkatuotteiden etiketit ovat juuri mitä tarvitset saippua- ja kosteusvoidepurkkeihisi, meikkipakkauksiisi ja meikkipusseihisi. Olipa tuotteesi koko tai muoto mikä tahansa, voit luoda siihen täydellisesti sopivan etiketin.

Tarjoamme kosmetiikkatuotteiden etikettejä eri kokoisina ja eri materiaaleilla, mukaan lukien vedenkestävät ja vettä hylkivät vaihtoehdot, jotta etikettisi kestävät kosteutta. Voimme myös leikata yksilöllisesti minkä tahansa muodon, jotta ainutlaatuinen logosi tai mallisi siirtyy tuotepakkaukseesi. Etiketit on pakattu rulliin, joista ne on helppo irrottaa. Näin niiden kiinnittäminen sujuu ripeästi.

Oletko valmis aloittamaan suunnittelun? Valitse etiketille muoto. Jos valitset vakiomuodon, voit selata muokattavia mallejamme tai suunnitella omasi. Jos valitset muokattavan muodon, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti muokattavan leikkauslinjan etiketillesi, jossa on vaihtoehtoja sen edelleen muokkaamiseen. Kun olet täysin tyytyväinen tulokseen, me hoidamme loput. Kosmetiikkatuotteiden etiketit toimitetaan sinulle valmiina herättämään huomiota.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit