Loading...

Anna tuotteillesi uusi ilme ainutlaatuisilla kosmetiikkatuotteiden etiketeillä.

  • 15 kokovaihtoehtoa
  • Viisi muotovaihtoehtoa, mukaan lukien itse suunniteltu muoto
  • 12 materiaalivaihtoehtoa
  • Uritettu rulla
  • Neliväripainatus
  • Tilausmäärä 100–5 000

Tehosta pakkaustuotteitasi
Kosmetiikkaa näyttääksesi hyvältä. Eikö pakkaustenkin tulisi näyttää hyviltä? Piristä kosmetiikkatuotteitasi tai luo tuotteillesi laadukas ilme. Yksilölliset kosmetiikkatuotteiden etiketit ovat juuri mitä tarvitset saippua- ja kosteusvoidepurkeillesi, meikkipakkauksillesi ja meikkipusseillesi.

Rasvaa- ja vettähylkivät
Tarjoamme kosmetiikkatuotteiden etikettejä erikokoisina ja eri materiaaleilla, mukaan lukien vedenkestävät ja vettähylkivät vaihtoehdot kestämään kosteutta. Voimme myös leikata kosmetiikkatuotteiden etiketit mittatilaustyönä, jotta ainutlaatuinen logosi tai mallisi näkyy myös tuotepakkauksissasi. Etiketit on helppo irrottaa rullasta, mikä säästää aikaa tarrojen kiinnittämisessä.

Aloita suunnittelu
Valitse haluamasi muoto. Jos valitset vakiomuodon, voit selata muokattavia mallejamme tai suunnitella omasi. Jos haluat suunnitella muodon itse, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti yksilöllisen leikkauslinjan etiketillesi. Voit vielä muokata sitä edelleen. Kun olet täysin tyytyväinen tulokseen, me hoidamme loput. Kosmetiikkatuotteiden etiketit toimitetaan sinulle valmiina herättämään huomiota.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit