Ohjeet sosiaalisen median kirjautumisen poistamiseen
Jos olet aiemmin kirjautunut VistaPrintiin sosiaalisen median tilin avulla, voit lakkauttaa sen milloin tahansa ja siirtyä perinteiseen kirjautumiseen sähköpostiosoitteen ja salasanan avulla.
Kirjaudu sisään tilillesi.
Kirjaudu VistaPrint-tilillesi käyttämällä sitä sosiaalisen median palvelua (kuten Google tai Facebook), jota tällä hetkellä käytät.
Avaa tiliasetukset.
Siirry Oma tili -valikkoon ja valitse Tilin asetukset.
Katkaise yhteys sosiaalisen median palveluntarjoajaan.
Valitse sosiaalisen median kirjautumisosiossa haluamasi alustan vieressä oleva Katkaise yhteys -painike.
Vahvista yhteyden katkaiseminen.
Vahvista, että haluat katkaista sosiaalisen kirjautumisen valitsemalla Katkaise yhteys [sosiaalinen alusta] (esimerkiksi Katkaise yhteys Googleen tai Katkaise yhteys Facebookiin).
Luo uusi salasana.
Tarkista sähköpostista, onko sinulle tullut viesti VistaPrintiltä. Valitse sähköpostiviestistä vaihtoehto Päivitä salasana, jotta voit luoda tilillesi uuden yksilöllisen salasanan.
Kun olet luonut uuden salasanan, voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi. Sosiaalisen median kirjautumistietosi eivät enää toimi tililläsi.
