SaavutettavuusSiirry suoraan pääsisältöön
Voinko poistaa tietoni?
Päivitetty viimeksi 18. kesäkuuta 2026.
Kyllä, ota meihin yhteyttä, jos haluat poistaa sinusta hallussamme olevat tiedot. Suljemme tilisi ja poistamme tietosi järjestelmistämme.

Jos haluat, että poistamme sinua koskevat tietomme, ota meihin yhteyttä. Suljemme tilisi ja poistamme tietosi järjestelmistämme. Tämä on lopullinen toimenpide, jota ei voi myöhemmin perua. Et voi enää kirjautua tilillesi, mutta voit tietysti luoda uuden tilin myöhemmin. 

Ota huomioon, että vaikka pyytäisit meitä poistamaan tietosi, meillä saattaa olla lakiin perustuva velvollisuus säilyttää tiettyjä tietoja (esimerkiksi tiedot tapahtumistasi tai toimituksistasi) ja saatamme edelleen säilyttää anonyymeja tietoja esimerkiksi siitä, kuinka asiakkaamme ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa.

Kun olemme käsitelleet pyyntösi, menetät välittömästi pääsyn seuraaviin:

  • Tilisi

  • Tilisi käyttäjätunnus ja salasana

  • Tilaushistoria

  • Suunnittelemasi tuotteet

  • Lataamasi kuvat

Poista tilisi käytöstä

Jos haluat valvoa, miten käytämme tietojasi, mutta et halua sulkea tiliäsi, voit pyytää meitä poistamaan tilisi käytöstä. Tarvittaessa voit aina ottaa meihin yhteyttä tilisi aktivoimiseksi uudelleen.

Sähköpostimarkkinoinnin kieltäminen

Jos haluat säilyttää tilisi, mutta et halua, että käytämme tietojasi markkinointitarkoituksiin, voit kieltää markkinoinnin sähköpostitse tai muiden kanavien kautta.

Jos haluat kieltäytyä sähköpostimarkkinoinnista, siirry Oma tili -kohdan Käyttäjätilin asetuksiin ja valitse omat asetukset. Voit päivittää markkinointiasetuksiasi koska tahansa.


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Lue tästä, miten käytämme palautettasi

Ota yhteyttä asiakastukeen suoralla yhteydellä

Tarvitsetko apua?

Contact Us