Muutos on saapunut, ja se on hyvä juttu.

Uusi sivustomme on nyt toiminnassa.

Olemme uudistaneet sivustoamme helppokäyttöisemmäksi, parantaneet suunnittelustudiomme käyttökokemusta ja tehostaneet tapoja, joilla löydät tarvitsemasi tuotteet entistä nopeammin. Pidä myös silmällä valikoimiimme pian tulevia uusia tuotteita.  

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten kirjaudun sisään?

Samoin kuin vanhassa sivustossammekin, voit kirjautua sisään sivun oikeassa yläkulmassa. Jos olet unohtanut salasanasi, napsauta Unohditko salasanasi sisäänkirjautumissivulla, ja me lähetämme sinulle sähköpostiviestin salasanan määrittämiseksi uudelleen.

Ovatko kaikki tilini sisältämät tiedot tallessa?

Kyllä. Kaikki tallennetut tietosi, kuten käyttämäsi osoitteet ja tallennetut maksutavat ovat valmiina tililläsi, kun kirjaudut sisään.

Voinko yhä käyttää vanhoja mallejani ja palveluun siirtämiäni kuvia?

Kyllä. Kaikki aikaisemmin palveluumme siirtämäsi mallit ovat käytettävissä tilisi kautta. Näet ne osiossa Omat siirretyt tiedostot. Huomaa kuitenkin, että kalenteriamme on muutettu, joten sinun on aloitettava mahdolliset kalenteriprojektisi uudelleen alusta. Voit ottaa yhteyttä tiimiimme koska tahansa, jos sinulla on ongelmia jonkin vanhan mallin käyttöönotossa tai jos sinulla on muuta kysyttävää.

Voinko yhä nähdä tilaushistoriani?

Kyllä. Historiasi tallennetaan neljän vuoden ajalta, joten näet tilauksesi edelleen tililläsi kirjauduttuasi sisään.

Miten löydän etsimäni tuotteen?

Vaikka asettelumme on nyt hieman erilainen, löydät silti kaikki tarvitsemasi tuotteet edelleen sivun yläosan kautta. Voit myös käyttää hakupalkkia, jos etsit jotakin tiettyä tuotetta.

Voinko suunnitella tuotteita mobiililaitteeni välityksellä?

Kyllä. Olemme tehneet suunnittelustudioomme joitakin uudistuksia, joiden avulla voit helposti siirtää tiedostoja palveluumme ja suunnitella haluamasi tuotteen puhelimellasi tai mobiililaitteellasi.

Ei syytä huoleen olemme aina valmiina auttamaan.

Ymmärrämme, että kyseessä on melko iso muutos, mutta tiimimme on valmiina auttamaan sinua aina tarvittaessa. Ota meihin yhteyttä tai katso lisätietoja ohjekeskuksen usein kysytyistä kysymyksistä.

Mikä sivustossa on muuttunut?

Alla on esitelty joitakin sivustoomme tehdyistä tärkeimmistä muutoksista.

Upouusia tuotteita.

Uuden sivustomme ansiosta voimme nyt lisätä valikoimiimme runsaasti uusia tuotteita. Valikoimamme laajentuessa voit hyödyntää tuotteitamme entistäkin tehokkaammin yrityksessäsi, tai luoda mukavia lahjoja ystävillesi, perheellesi tai itsellesi. 

Uudet tuotekuvaukset.

Tuotesivumme näyttävät erilaisilta kuin ennen. Olemme uudistaneet asettelun, jotta löytäisit tarvitsemasi tuotteet entistäkin nopeammin. Huomaat, että tekniset tiedot, eri vaihtoehdot, usein kysytyt kysymykset, arvostelut ja muut vastaavat tiedot ovat kaikki osioissa, joten voit siirtyä niiden välillä ilman, että sinun tarvitsee vierittää sivua alaspäin. Lisäksi kaikki tärkeät tiedot hinnoista, saatavuudesta ja eri vaihtoehdoista ovat yläosassa, joten voit itse keskittyä oman mallisi suunnitteluun.

Kolme miljoonaa uutta kuvaketta käytettävissäsi.

Olemme lisänneet koko joukon uusia kuvakkeita suunnittelustudioomme. Tarkalleen ottaen kolme miljoonaa kappaletta. Käytettävissäsi on siis erittäin laaja valikoima malleja, joiden avulla voit varmistaa ainutlaatuisen luomuksesi erottuvan aina joukosta.

Tehostettu haku sivustossa.

Olemme parantaneet sivun yläosan hakupalkkia. Näet nyt heti ehdotuksia hakuasi varten ja saat parempia tuloksia, mikä nopeuttaa etsimäsi tuotteen tai asian löytämistä huomattavasti.

Tilauksen seurantapalkki.

Olemme lisänneet nopean tavan oman tilauksesi tilan näkemiseksi. Kun olet kirjautunut sisään, näet nopeasti, onko tilauksesi lähetetty, ja näet myös arvioidun toimituspäivämäärän – kaikki suoraan etusivultasi.

Studion parannukset.

Olemme tehneet suunnittelustudioomme runsaasti parannuksia, jotta suunnitteluprosessisi sujuisi entistäkin vaivattomammin. Mukana on nyt myös uusi Live Help -ominaisuus. Jos kaipaat apua suunnitteluun luodessasi omaa tuotettasi, avun saaminen on vain yhden klikkauksen päässä.

Näet yksityiskohtaiset tiedot kaikista studioon tehdyistä muutoksista vierailemalla ohjekeskuksessamme.

Uudet suunnittelupalvelut.

Voit nyt tehdä työskennellä yhdessä suunnittelijan kanssa Vistan 99designs-palvelun avulla. Tee yhteistyötä ammattilaisen kanssa ja luo uusi logo tai muut mallit yrityksellesi, ja rakenna brändiäsi yksilöllisten suunnitteluelementtien avulla.

Saat apua aina tarvitessasi sitä.
Jos sinulla on kysyttävää, vieraile ohjekeskuksessamme. Ja kuten aina, autamme sinua aina mielellämme sähköpostin, chatin tai puhelimen (0800 145 724) välityksellä.