Loading...

Itsevärjäytyvät leimasimet pakkaamiseen

Laita logosi näkyville pakkauksiin, kasseihin ja muualle. Luo brändätyt pakkaukset itsevärjäytyvien suurien leimasimien avulla. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Musteväri
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Lisää logosi hetkessä eri tuotteisiin itsevärjäytyvien leimasimien avulla.

  • 11,40 cm x 7,00 cm
  • Itsevärjäytyvä
  • 3 eri musteväriä
  • Voidaan käyttää jopa 10 000 kertaa

Huomaa: Kuvia, joissa on pientä grafiikkaa, alle 8 pt:n fontteja tai ohuita viivoja, ei suositella, ja ne saatetaan hylätä.

Kustannustehokas vaihtoehto
Luo omat pakkaus- ja yritysmateriaalisi itsevärjäytyvillä ja personoitavilla suurilla leimasimilla. Leimasimet eivät vaadi erillisiä mustetyynyjä, joten ne ovat nopea, helppo ja tehokas vaihtoehto lähes kaikentyyppisille pahvi- tai paperipakkauksille. Ne ovat pienemmällekin budjetille sopiva brändäystyökalu, joka sopii erinomaisesti ravintoloihin, vähittäismyymälöihin ja yrityksille, jotka etsivät vaihtoehtoja esipainetuille tuotteille.

Nopeus ja joustavuus
Suuret leimasimet auttavat personoimaan pakkauksen sekunneissa. Sen ansiosta laatikoiden, pussien tai astioiden ylivarastoinnista ei tarvitse ottaa paineita. Jos tiukka paikka tulee, voit hankkia tarvikkeet paikallisesti ja leimata ne itse. Lisäksi näet nopeasti, miltä logo tai teksti näyttää eri kohdissa, niin nykyisissä tuotteissasi kuin tuotteissa, joita et ole aiemmin käyttänyt.

Helppo lataus- ja tilausprosessi
Aloita valitsemalla musteen väri ja selaa sitten erilaisia malleja tai siirry suoraan logon tai mallin lataamiseen. Kun olet varmistanut, että kuvan väljyys ja koko ovat haluamasi, voit tehdä tilauksen. Leimasimesi saapuu käyttövalmiina – mustetyynyä ei tarvita.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit