Siirry suoraan pääsisältöön

Luo ainutlaatuinen QR-koodi

Aktivoi yleisösi missä tahansa.
QR-koodin käyttöönotto koostuu kahdesta helposta vaiheesta
QR-koodin skannaus puhelimella
1. Valitse laskeutumissivu.
Koodi voi viedä esim. verkkosivustolle.
2. Lataa ja tulosta.
Hanki koodi ja päätä, kuinka jaat sen.
Usein kysyttyjä kysymyksiä
“Pikavastaus” eli QR-koodi on kuin digitaalisella laitteella skannattava matriisiviivakoodi. QR-koodin voi skannata useimpien älypuhelimien kamerasovelluksella.
QR-koodin skannaamisen pitäisi johtaa asiakkaat sinne, minne haluat heidän menevän. Se voi olla esim. verkkosivusto, sometili, ruokalista tai ilmoittautumislomake. Muita QR-koodien käyttötarkoituksia ovat maksujen vastaanottaminen, yhteystietojen jakaminen ja äänen tai musiikin toistaminen.
Tässä voit käyttää luovuuttasi. QR-koodin voi laittaa moniin asioihin, joita kohdeyleisösi käyttää tai kohtaa päivittäin. Lisää koodi käyntikortteihin, esitteisiin, julisteisiin, kahvimukeihin tai muihin mainostuotteisiin.
Voit luoda QR-koodin itse sekunneissa. Valitse, mihin haluat QR-koodin linkittävän, ja klikkaa Luo. Sen jälkeen voit muokata QR-koodin väriä ja muotoa. Lisäksi voit ladata QR-koodin keskellä näkyviä kuvakkeita, jotta koodi näyttää juuri sellaiselta kuin haluat.
Kyllä, VistaPrintin QR-koodin luontityökalu on täysin ilmainen.
Ei. QR-koodit eivät vanhene. QR-koodit voidaan skannata kuinka monta kertaa tahansa, eivätkä ne vanhene.
Staattisia QR-koodeja ei voi muuttaa, kun ne on kerran luotu ja tulostettu. Jos linkki on rikki tai haluat vaihtaa sen, koodi on luotava ja tulostettava uudelleen. Dynaamisia QR-koodeja puolestaan voidaan muokata, reaaliajassa. Kaikki VistaPrintin QR-koodit luodaan dynaamisesti.