KOLME VÄLTTÄMÄTÖNTÄ TUOTETTA Messujen markkinointivinkit unohtumattoman vaikutuksen tekemiseksi

Arvioitu lukuaika: 3 minuuttia

Messut ovat yksi parhaista paikoista markkinoida pienyritystä. Saat osaston tai pöydän, jossa esittelet tuotteitasi tai palvelujasi (brändättyjen opasteidesi kanssa), ja pääset olemaan vuorovaikutuksessa mahdollisten asiakkaiden kanssa, jotka ovat jo valmiiksi kiinnostuneita alastasi. Haluatpa sitten luoda uusia jäsenyyksiä, levittää sanaa uudesta tarjouksesta tai yksinkertaisesti lisätä tietoisuutta brändistäsi, käytä näitä messujen markkinointivinkkejä tavoittaaksesi enemmän ihmisiä seuraavassa tapahtumassasi.

1. Käyntikortit

Hyödynnä käyntikorttiasi vielä tehokkaammin seuraavilla messuilla QR-koodin avulla. Pyydä mahdollisia asiakkaita skannaamaan koodi, jotta voit helposti ja nopeasti kerätä heidän yhteystietonsa. Se helpottaa yhteydenpitoa heihin myös messujen päätyttyä. Ja kun messut *ovat* ohi, päivitä käyntikortin linkittämää verkkosivustoa erityisellä viestillä. Se on kätevä tapa kiittää heitä messuosastollasi vierailemisesta yhdessä erityisen tarjouksen tai kannustimen kanssa.

2. Mallipohjat some-julkaisuihin

Sosiaalinen media on yksi tärkeimmistä paikoista levittää sanaa seuraavista messuistasi tai tapahtumastasi. Pysy messujen aikana aktiivisena sosiaalisilla kanavillasi. Dokumentoi osastosi pystyttämisprosessia kulissien takana ja kannusta kävijöitä postaamaan jotain yrityksestäsi. Voit myös käyttää erityistä hashtagia ja kannustaa ohikulkijoita seuraamaan sinua tarjoamalla heille jonkin kannustimen. Ja kun tapahtuma on ohi, käy valokuvasi läpi ja valitse ne, jotka haluat julkaista. Voit luoda karusellin tai animaation Facebookiin, videon TikTokiin ja paljon muuta! Sosiaalisen sisällön luominen ja kanssakäyminen uusien seuraajien kanssa auttavat sinua pysymään yhteydessä pitkään messujen päättymisen jälkeen.

VistaPrint-vinkki

Halusitpa sitten markkinoida seuraavaa tapahtumaasi Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, Twitterissä tai YouTubessa, voit suunnitella helposti julkaisuja suosikkisosiaaliselle alustallesi osoitteessa VistaCreate. Aloita mallista ja lisää siihen sitten brändisi värit, katseenvangitsevia animaatioita, valokuvasuodattimia ja paljon muuta.

3. Postikortit

Kun olet lopettelemassa keskustelua ohikulkijan kanssa messutapahtumassa, anna hänelle postikortti mukaan. Varmista, että siinä on logosi, sosiaaliset kanavat ja kaikki muut tärkeät tiedot. Lisää siihen vielä jokin erikoistarjous tai kampanjakoodi kannustaaksesi häntä asiakkaaksesi. Ja kun tapahtuma on ohi, pidä heihin yhteyttä postikortilla tai sähköpostitse. Lähetä yksi kaikille postituslistallesi liittyneille, ja jos keskustelit jostain erityisestä heidän kanssaan, muista mainita se.

Vinkkejä saadaksesi vielä enemmän irti seuraavasta tapahtumasta

Anna messukojusi erottua joukosta.

Miten se onnistuu niin monista osallistujista? Sen lisäksi, että koristelet kojusi brändiopasteilla, hyödynnä myös multimedianäyttöjä tai erikoisvierasdemoa. Anna ihmisten kokeilla huipputeknisiä laitteitasi, tarjoa heille ilmainen näyte tai anna heidän kurkistaa etukäteen uuden tuotteen lanseerausta.

VistaPrint-vinkki

Jos aiot tarjota ilmaisia demoja tai tuoda osastollesi asiantuntijan, kerro siitä etukäteen messujen kävijöille, jotta he voivat suunnitella messuvierailunsa sen mukaisesti.

Tuo paljon mainoslahjoja jaettavaksi.

Kun ihmiset käyvät messuilla, he odottavat saavansa ilmaislahjoja. Olipa kyseessä kangaskassi, kynä tai magneetti, varaudu jakamaan erilaisia edullisia ja hyödyllisiä pikkutavaroita kiinnostuneille ohikulkijoille. Kangaskassi voi auttaa lisäämään brändisi tunnettuutta samalla kun sen kantajat pyörivät messujen muilla osastoilla tai myöhemmin kun he käyvät ruokakaupassa tai paikallismarkkinoilla. Lisäksi ylimääräinen kynä tai magneetti on aina tarpeen, ja kun he ottavat sen käteensä seuraavien viikkojen aikana, sinä ja sinun yrityksesi muistuvat heidän mieleensä.

Järjestä arvonta.

Saat mahdolliset asiakkaat innostumaan, ja samalla keräät heidän yhteystietonsa voittoja varten. Arvonta on hauska tapa saada messuosastosi erottumaan joukosta ja herättämään innostusta vierailijoiden keskuudessa. Voit antaa palkintona arvokkaamman, logollisen kampanjatuotteen tai ilmaisia tuotteita, palveluja tai esittelyn.

Pukeudu brändiisi.

Rakenna uskottavuutta itsellesi, työntekijöillesi ja pienyrityksellesi yhtenäisen ilmeen avulla. Valitsitpa sitten T-paidat tai pikeepaidat, brändiäsi kantavat yhtenäiset asut auttavat rakentamaan ammattimaista imagoasi.

Kaikki mitä tarvitset erottuaksesi joukosta messuilla

  1. Käyntikortit
  2. Mallipohjat some-julkaisuihin
  3. Postikortit
  4. Erottuva messuosasto
  1. Brändätty ilmaislahja
  2. Loistava mainoslahja
  3. Asu brändisi logolla