Kehitä inspiroivat ulkotunnit

Arvioitu lukuaika: 3 minuuttia

Lämpimät kelit ovat tulossa ja sen myötä mahdollisuus siirtää treenitilat raikkaaseen ulkoilmaan. Jos olet personal trainer tai kuntosalin omistaja, vauhdita liiketoimintaasi laajentamalla se ulkotiloihin. Harkitse ryhmä- tai yksityistuntien siirtämistä ulkotiloihin nauttiaksenne auringosta ja helpottaaksesi turvavälien pitämistä. Sen lisäksi että voit tarjota enemmän tunteja, nykyiset asiakkaasi innostuvat kun tarjolla on jotain uutta ja jännittävää. He tulevat aivan varmasti ihastumaan ulkona treenaamiseen. Ulkotunnit ovat myös loistava tilaisuus houkutella ohi kulkevia asiakkaita. Sinun tulee vain käyttää brändättyjä tuotteita kiinnittääksesi heidän huomionsa.

1. T-paidat

Markkinoi omaa brändiäsi käyttämällä logollista T-paitaa tunnin aikana, ja varmista että työntekijäsi ja assistenttisi käyttävät sellaista myös. T-paidat ovat käteviä myös asiakkaille. Uskolliset asiakkaat esittelevät mielellään heidän tukemiaan brändejä, joten varmista, että sinulla on pino myydä niitä luokan lopussa. Tai teetä erityispainos T-paidasta, jonka lahjoitat tai arvot asiakkaille kiitokseksi.

2. Mainoskyltit

Houkuttele uusia asiakkaita ja anna nykyisten löytää sinut helpommin huomiota herättävillä mainoskylteillä. Käytä muutamaa ohjaamaan asiakkaasi harjoittelualueelle, ja käytä sellaista osoittamaan kohtaamispaikka tai sisäänkirjautumisalue. Mainoskyltit ovat erinomaisia kannettavia brändituotteita, koska ne voi irrottaa ja asettaa uudelleen sen mukaan missä pidät tuntejasi.

3. Käyntikortit

Tuo pinkka käyntikortteja ulkotunneillesi, jotta osallistujat voivat ottaa yhden mukaansa muistoksi hauskasta kokemuksesta. Lisää korttiin QR-koodi, jotta ihmiset löytävät verkkoaikataulusi ja voivat ilmoittautua helposti seuraavalle tunnille.

Vistaprintin vinkki

Anna käyntikorttiesi herättää huomiota puolestasi lisäämällä niihin jotain erilaista kuten esimerkiksi pyöristetyt kulmat saadaksesi ne erottumaan muista.

+ miten varmistat ulkotuntien suosion:

Varaa ulkotunneillesi niille tarkoitettu paikka.

Pidät tunnit sitten läheisessä puistossa tai studiosi parkkipaikalla, määritä alue ja kokoontumispaikka opasteilla. Merkitse alue jollain väliaikaisella tavalla kuten köydellä, mainoskyltillä tai jalkakäytäväliidulla. Varmista, että noudatat paikallisia määräyksiä ja että sinulla on asianmukaiset luvat ulkoalueen käyttämiseen. Muista myös siivota jälkesi.

Tarjoa ulkotreenaamiseen sopivia varusteita.

Luo ulkotunneista mahdollisimman positiivinen kokemus tarjoamalla osallistujille pyyhkeitä ja raikasta vettä. Tai tarjoa brändätty vesipullo asiakkaille, jotka unohtavat tuoda omansa. Niin he mainostavat yritystäsi vielä tunnilta lähtemisen jälkeenkin.

Toteuta kaikki turvatoimia noudattaen.

Turvallisuus on tällä hetkellä kaikkien mielessä, joten varmista, että asiakkaasi tuntevat olonsa turvalliseksi heti saapuessaan. Jos tarvitset varusteita tunnillesi, aseta puhdistetut painot, harjoitusalustat tai kuntopyörät paikoilleen ennen tunnin alkua ja varmista, että ne ovat turvallisen etäisyyden päässä toisistaan. Kannusta osallistujia desinfioimaan kätensä ennen tuntia ja sen jälkeen.

Käytä mikrofonia tai kaiutinjärjestelmää.

Varmista mikrofonin ja kaiuttimien avulla, että kaikki kuulevat sinut ja musiikin tunnin aikana. Säädöt voivat olla erilaiset kuin sisätiloissa, joten testaa järjestelmä ennen ensimmäistä tuntiasi.

Käytä hyödyksesi sosiaalisen median kanavia.

Varmista, että studion jäsenet tietävät, että järjestät tunteja ulkona. Esittele uudet toiminnot Instagramissa tai suoratoista tunnit Facebookissa ja rohkaise ihmisiä liittymään mukaan omilla takapihoillaan.

Kaikki mitä tarvitset ulkotunneillesi.

  1. Logolliset T-paidat
  2. Kannettavat mainoskyltit
  3. Käyntikortit
  4. QR-koodi-ilmoittautumiset
  5. Ulkotunneille varatut treenipaikat
  6. Ulos sopivat varusteet ja tarvikkeet
  7. Toteutetut turvatoimet
  8. Kaiutinjärjestelmä
  9. Sosiaalisen median strategiat