Miten luoda näyttävä julkisivu

Arvioitu lukuaika: 4 minuuttia

Kesä on ihanteellista aikaa ikkunaostoksille. Vaikka se on totta joka vuosi, tänä vuonna se on erityisen totta. Sen jälkeen kun COVID-19:sta liittyviä rajoituksia on höllennetty, ihmiset liikkuvat enemmän ja shoppailevat vilkkaammin. Nyt kun kadulla liikkuu enemmän shoppailijoita, on aika piristää liikkeen julkisivua ja suunnitella siitä mahdollisimman näyttävä, jotta se kiinnittää ihmisten huomion, houkuttelee heidät sisään liikkeeseen ja innostaa heitä tekemään ostoksia.

Mutta mitä tuotteita tarvitset liikkeesi julkisivuun, jotta se houkuttelisi asiakkaita ja lisäisi vähittäiskauppasi myyntiä?

1. Roll up -banderollit

Minkään liikkeen julkisivu ei ole täydellinen ilman roll up -banderollia. Roll up -banderolli on erittäin monipuolinen markkinointiväline vähittäiskauppiaalle. Brändin vahvistamisen lisäksi se on markkinointituote, jota voi käyttää vuosi toisensa jälkeen sen korkean ja kestävän laadun ansiosta. Niiden suuren koon takia asiakkaat näkevät ne helposti ohikulkiessaan, jopa kaukaa.

2. Ikkunatarrat

Liikkeesi julkisivun tulee houkutella asiakkaita. Mutta sen on oltava myös toimiva ja tarjottava asiakkaille tietoja, joita he tarvitsevat ostopäätöksen tekemiseen. Miten yhdistäsit nämä kaksi tarvetta kätevästi? Tarrat.

Tarra logostasi on kätevä tapa lisätä visuaalista kiinnostusta liikkeeseesi ja vahvistaa brändiäsi. Tarroilla on myös toiminnallinen tarkoitus, koska niiden avulla voi jakaa tärkeitä tietoja ohikulkijoille (kuten liikkeen aukioloajat, yhteystiedot ja sosiaalisen median käyttäjänimet). Tarrat ovat paras mahdollinen tapa yhdistää käytäntö ja visuaalisuus, ja ne ovat ehdottoman välttämättömiä julkisivussasi.

3. Julisteet

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Suunnitteletko suurta alennusmyyntiä? Oletko valmistelemassa uutta vaate- tai asustemallistoa? Suunnittele brändättyjä julisteita ja aseta ne näkyvästi esille liikkeesi julkisivulle herättääksesi ohikulkijoiden kiinnostuksen ja houkutellaksesi heidät sisälle liikkeeseen. Lisää julisteeseen QR -koodi, jonka avulla he näkevät suoraan puhelimestaan liikkeesi tiedot ja sen mitä julisteesi mainostaa.

Näin liikkeesi vetää asiakkaita puoleensa

Aseta esille valikoima tuotteita…

Jokainen liikkeesi ohi kulkeva henkilö on mahdollinen uusi asiakas. Mutta saadaksesi nämä mahdolliset asiakkaat sisälle asti, sinun on annettava heille esimakua siitä, mitä he sieltä löytävät. Toisin sanoen, tee tuotteistasi keskeinen osa liikkeesi julkisivua.

Valitse esillepanoa varten suosituimpia tuotteitasi, joiden avulla asiakkaat saavat esimakua myymistäsi tuotteista. Jos pyörität vaateliikettä, laita näyteikkunasta näkyvälle pöydälle esille muutamia yläosia ja asusteita tai pue mallinukke tuotevalikoimasi vaatteisiin.

Älä kuitenkaan laita esille liikaa tuotteita.

Haluat vain antaa asiakkaille kattavan yleiskuvan tuotevalikoimastasi. Mutta jos yrität tunkea jokaisen tuotteen näyteikkunaan tai esille, se antaa sekavan ja raskaan vaikutelman, jonka asiakas ehkä mieluummin jättää väliin. Sitä paitsi asiakkaille kannattaa jättää myös yllätyksiä heidän sisällemenoaan varten.

Liikkeen julkisivua suunnitellessa kannattaa muistaa, että yksinkertainen on kaunista. Aseta tuotteet ja markkinointimateriaalit esille, mutta jätä myös tyhjää tilaa, jottei näyteikkuna tunnu liian tunkkaiselta.

Suunnittele yhtenäinen tyyli.

Jos haluat liikkeesi houkuttelevan asiakkaita, siitä pitää välittyä tunnelma yhtenäisestä tyylistä. Jos kaikki sen eri osat ovat ristiriidassa keskenään, se voi hämmentää asiakkaita ja lähettää heidät muualle ostoksille.

Varmista, että kaikki julkisivun eri osat sopivat yhteen. Jos sinulla on esimerkiksi useita julisteita ja banderolleja, varmista, että niiden fontti ja väripaletti vastaavat logosi tarraa ja yleistä brändäystä. Jos tuotevalikoimaasi kuuluu erilaisia vaatteita, valitse värejä ja kuvioita, jotka eivät ole ristiriidassa keskenään. Mitä yhtenäisempi liikkeesi julkisivun tyyli on, sitä houkuttelevampi se on mahdollisille asiakkaille ja sitä todennäköisemmin he tulevat sisään ostoksille.

Painata logotarroja.

Kuten jo mainittiin, liikkeen julkisivuun kannattaa asettaa logotarra liikkeen tunnistamiseksi. Mikset antaisi myös asiakkaille pienen tarran muistoksi? Printtaa pienempiä tarroja logostasi ja anna niitä kullekin ostavalle asiakkaalle. Asiakkaasi saa kivan, ilmaisen tarran, jolla hän voi koristella kannettavansa tai vesipullonsa, ja sinä saat lisää tilaisuuksia mainostaa brändiäsi maailmalla!

Vistaprintin vinkki

Luodessasi yhtenäistä yrityskuvaa, älä unohda yritystäsi verkossa. Tarjoa asiakkaillesi ammattimainen ja luotettava brändi luomalla yhtenäinen ulkoasu sekä verkkosivustollesi että kivijalkamyymälällesi.

Aloita kadunvarresta.

Toinen mahtava tapa houkutella mahdollisia ostajia on kyltti jalkakäytävällä. A-teline tai liitutauluteline liikkeen edessä kiinnittää ihmisten huomion jo kauempaa ja päästessään liikkeen kohdalle he ovat uteliaita näkemään sisältä, mitä liikkeesi tarjoaa.

Suunnittele liikkeesi siten, että ihmiset tuntevat olonsa turvalliseksi.

Liikkeesi voi houkutella asiakkaita, mutta jos he eivät tunne oloansa mukavaksi ja turvalliseksi sisällä ollessaan, he poistuvat nopeasti. Vaikka rajoituksia ollaan poistamassa, varmista, että liikkeesi on organisoitu tavalla, joka mahdollistaa sosiaalisen etäisyyden. Monet ihmiset haluavat vielä pitää etäisyyttä tuntemattomiin. Asiakkaasi arvostavat sitä, että he voivat tehdä ostoksia turvallisesti ja rauhallisin mielin.

Välttämättömät markkinointitarvikkeet liikkeen julkisivun suunnitteluun

  1. Roll up -banderollit
  2. Tarrat
  3. Julisteet
  4. QR-koodit jakamaan tietoja liikkeestä, tapahtumista ja tarjouksista
  5. Valikoima tärkeimpiä tuotteitasi
  6. Selkeä tila
  7. Yhtenäinen tyyli
  8. Sosiaalista etäisyyttä noudattava suunnittelu liikkeen sisällä