Loading...

Langaton lataustyyny

Erinomainen tapa tehostaa brändäystä. Langattomat laturit varmistavat, että ihmiset huomaavat logosi joka kerta puhelinta ladatessaan. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Tehosta brändisi tunnettuutta langattomien latureiden avulla.

– Sileä ABS-kotelo. – Painatus reunasta reunaan. – Yhteensopiva kaikkien langattoman latauksen (Qi) mahdollistavien puhelimien kanssa. – Syöttöteho on 7,5 W (5 V x 1 500 mA), ja lähtöteho on 4 W (5 V x 800 mA) – Toissijainen laturi (langallista latausta hitaampi). – Mukana toimitetaan virtajohto.

Koristelu: Neliväripainatus (värisublimaatiopainatus)

Huomaa: Suosittelemme täyttämään kuviolla koko suunnittelualueen. Kaikki suunnittelualueen tyhjät kohdat näkyvät painotuotteessa valkoisina.

Kätevä malli
Aseta brändätty laturisi työpöydälle, yöpöydälle tai muulle tasaiselle pinnalle. Langaton latausalusta voidaan kytkeä helposti pistorasiaan, ja se on loistava toissijainen laturi kotiin – tai toimistolle.

Laita brändisi näkyville
Mukautetut latausalustat ovat käytännöllinen tapa esitellä logoasi. Voit liittää ne osaksi tiettyä tarjousta tai mainoslahjakampanjaa. Yritykseesi liitetään positiivisia ajatuksia aina kun jonkun akku tarvitsee lisävirtaa.

Helppokäyttöinen suunnittelustudio
Oletko valmis suunnittelemaan? Lisää logosi, yrityksesi nimi tai jokin kuva langattoman laturin koko yläpinnalle. Me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit