Loading...

Yksitaskuiset kansiot

Piristä seuraavaa esittelyäsi, konferenssiasi tai tapahtumaasi FSC®-sertifioiduilla kansioillamme. Neliväripainatus ja helppo omien mallien latauspalvelu. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Kansion tyyli
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Pidä tiedostot tai tulostetut muistiinpanot järjestyksessä yksitaskuisten kansioiden avulla.

  • Kaksi kokoa
  • Kolme paperilaatua
  • Yksi sisätasku – Kaksi tyylivaihtoehtoa
  • Mukana käyntikorttiosio
  • Elävä neliväripainatus
  • Tilausmäärä 25–10 000
  • FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti valmistetuista materiaaleista

Loista jokaisessa tapahtumassa
Tee pysyvä vaikutelma seuraavassa tapahtumassasi yksilöllisillä esityskansioilla. Käytännölliset ja helppo kuljettaa mukana. Kansioiden sisällä oikealla puolella on tasku, jotta asiakirjat pysyvät järjestyksessä ja käden ulottuvilla messuilla, kokouksissa ja konferensseissa. Esittelykansiot sopivat erinomaisesti kiinteistö-, rahoituspalvelu-, kodin parannus- ja monilla muilla aloilla työskenteleville ihmisille, koska niiden avulla on helppo jakaa tietopaketteja mahdollisille asiakkaille. Niissä on myös käyntikorttipaikka, joka on täydellinen yhteystietojen pitämiseen lähellä.

Kestävä ja elegantti viimeistely
Yksitaskuisia kansioita on saatavana erilaisilla paperivaihtoehdoilla, joista voi valita itselleen sopivan. Viimeistelyksi voi valita joko matta- tai kiiltävän pinnan. Matan ja kiiltävän pinnan lisäksi tarjoamme premium soft touch - vaihtoehdon, joka tuntuu ylellisen pehmeältä. Voit valita liimatuista tai toisiinsa lukittuvista taskuista. Suurin ero on siinä, että budjettiystävällisissä toisiinsa lukittuvissa taskuissa on halkio, jotta voit helposti taittaa ja koota ne, kun taas laadukkaat liimatut taskut on valmiiksi liimattu, jotta asiakirjat pysyvät turvallisesti paikoillaan.

Helppo suunnittelu
Oletko valmis suunnittelemaan omat yksitaskuiset esittelykansiot? Valittuasi kansion koon ja paperilaadun voit ladata mallisi verkkosuunnittelustudioomme. Lisää sitten muokattavat osat, kuten teksti ja yhteystiedot. Jos tarvitset inspiraatiota matkan varrella, suunnitteluasiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua. Tilauksen tehtyäsi me painatamme esittelykansion ja toimitamme tilauksen sinulle. Yksilölliset esityskansiosi saapuvat tyylikkäinä ja valmiina esittelyyn.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit