Siirry suoraan pääsisältöön

Pakkauslaatikot

Anna brändisi näkyä suurempien tuotteiden tai bulkkitilausten postituslaatikoissa. Kestävää kartonkia, viisi eri kokoa. Tarkastele tietoja

Koko
Materiaali
Painatuspuolet
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys
  • Viisi kokoa
  • 1,8 mm valkoista tai ruskeaa E Flute -kartonkia
  • Neliväripainatus koko alueelle
  • Painatus saatavana sisäpuolelle
  • Tilausmäärä 1–1 000

Edullista markkinointia

Käyttäessäsi tuotteissasi postituslaatikoita saat sekä edullisen pakkausratkaisun että lisämahdollisuuden mainostaa brändiäsi. Suuret pakkauslaatikkomme on suunniteltu pitämään tuotteesi turvassa ja näyttämään hyvältä kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Kestävät ja helppo koota

Räätälöityjä postituslaatikkojamme on saatavana viittä eri kokoa neliväripainatuksella valkoiselle tai ruskealle E Flute -kartongille. Tukevat ja helposti koottavat laatikot ovat kätevä pakkausvalinta vaatteiden, kulutustavaroiden tai ruokapakkausten lähettämiseen. Ja valinnaisen sisäpainatuksen avulla voit suunnitella suurikokoisen postituslaatikon, joka huomataan postissa, ovella ja vastaanottajan käsissä.

3D-suunnittelu

Oletko valmis suunnittelemaan yksilölliset postituslaatikot? Voit käyttää vaihtoehtoisesti myös lataustoimintoamme, jos sinulla on jo valmis malli. Ladattuasi logosi tai haluamasi kuvan 3D-suunnittelustudioomme voit lisätä muut yksityiskohdat, kuten taustat, kuviot ja mallit luodaksesi omintakeisen ja huomiota herättävän tyylin. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Kartonkiset pakkauslaatikkosi toimitetaan sinulle tyylikkäinä ja käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit