Loading...

Pakkauslaatikot

Anna brändisi näkyä suurempien tuotteiden tai bulkkitilausten postituslaatikoissa. Kestävää kartonkia, viisi eri kokoa. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko (L x S x K)
Materiaali
Painetut alueet
Määrä
 
Aloita suunnitteluSuunnittele alusta alkaen
100 % taattu tyytyväisyys

Tule huomatuksi mistä tahansa kulmasta yksilöllisten pakkauslaatikoiden avulla.

– Saatavana viisi eri kokoa. – 1,8 mm:n paksuinen valkoinen tai ruskea E-aaltopahvi. – Nelivärinen kokopainatus. – Mahdollisuus tilata painatus myös sisäpuolelle. – Tilausmäärät 1–1 000.

Kustannustehokasta markkinointia

Postituslaatikkomme ovat kustannustehokas ratkaisu tuotteidesi pakkaamiseen ja tarjoavat lisää mahdollisuuksia mainostaa brändiäsi. Suuret pakkauslaatikkomme on suunniteltu pitämään tuotteesi turvassa ja näyttämään hyvältä kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Kestävät ja helppo koota

Räätälöityjä postituslaatikkojamme on saatavana viittä eri kokoa, ja neliväripainatus tehdään joko valkoiselle tai ruskealle E-aaltopahville. Tukevat ja helposti koottavat laatikot ovat kätevä pakkausvalinta vaatteiden, kulutustavaroiden tai ruokapakkausten lähettämiseen. Ja valinnaisen sisäpainatuksen avulla voit suunnitella suurikokoisen postituslaatikon, joka huomataan postissa, ovella ja vastaanottajan käsissä.

3D-suunnittelu

Oletko valmis suunnittelemaan yksilölliset postituslaatikot? Voit vaihtoehtoisesti käyttää helppoa lataustoimintoamme, jos sinulla on jo valmis painatusmalli. Ladattuasi logosi tai haluamasi kuvan 3D-suunnittelustudioomme voit lisätä muut yksityiskohdat, kuten taustan, kuvioinnit ja mallipohjat, ja suunnitella laatikoille omintakeisen ja huomiota herättävän tyylin. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Kartonkiset pakkauslaatikkosi toimitetaan sinulle tyylikkäinä ja käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit