Loading...

Tule huomatuksi mistä tahansa kulmasta yksilöllisten pakkauslaatikoiden avulla.

  • Saatavana viisi eri kokoa.
  • 1,8 mm:n paksuinen valkoinen tai ruskea E-aaltopahvi.
  • Nelivärinen kokopainatus.
  • Painatus saatavana myös sisäpuolelle.
  • Tilausmäärät 1–1 000.

Kustannustehokasta markkinointia
Pakkauslaatikkomme ovat kustannustehokas ratkaisu tuotteidesi pakkaamiseen ja tarjoavat lisää mahdollisuuksia mainostaa brändiäsi. Suuret pakkauslaatikkomme on suunniteltu pitämään tuotteesi turvassa ja näyttämään hyvältä kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Kestävät ja helppo koota
Räätälöityjä pakkauslaatikoitamme on saatavana viittä eri kokoa. Neliväripainatus tehdään joko valkoiselle tai ruskealle E-aaltopahville. Tukevat ja helposti koottavat laatikot ovat kätevä pakkausvalinta vaatteiden, kulutustavaroiden tai ruokapakkausten lähettämiseen. Ja valinnaisen sisäpainatuksen avulla voit suunnitella suurikokoisen pakkauslaatikon, joka huomataan postissa, ovella ja vastaanottajan käsissä.

3D-suunnittelu
Oletko valmis suunnittelemaan yksilölliset pakkauslaatikot? Aloita tutustumalla täysin muokattavaan mallivalikoimaamme. (Voit käyttää vaihtoehtoisesti myös lataustoimintoamme, jos sinulla on jo valmis malli.) Ladattuasi logosi tai haluamasi kuvan 3D-suunnittelustudioomme voit lisätä muut yksityiskohdat, kuten taustan, kuvioinnit ja mallipohjat, ja suunnitella laatikoille omintakeisen ja huomiota herättävän tyylin. Jos haluat käyttää omaa malliasi, muista poistaa siitä kaikki leikkausmerkit ja -viivat lataamisen jälkeen, jotta niitä ei paineta valmiiseen tuotteeseen. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Kartonkiset pakkauslaatikkosi toimitetaan sinulle tyylikkäinä ja käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit