Loading...

Tule huomatuksi mistä tahansa kulmasta yksilöllisten pakkauslaatikoiden avulla.

– Viisi ei kokoa – 1,8 mm valkoista tai ruskeaa E-Flute-pahvia
– Neliväripainatus koko alueelle – Painatus saatavana sisäpuolelle – Tilausmäärä 1–1 000

Kokoamisohje: Kokoa pakkauslaatikkosi tämän ladattavan PDF:n ohjeen avulla.

Edullista markkinointia
Käyttäessäsi tuotteissasi postituslaatikoita saat sekä edullisen pakkausratkaisun että lisämahdollisuuden mainostaa brändiäsi. Suuret pakkauslaatikkomme on suunniteltu pitämään tuotteesi turvassa ja siisteinä kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Kestävät ja helppo koota
Yksilöllisissä postituslaatikoissamme on neliväripainatus ja niitä on saatavana valkoisesta tai ruskeasta E-Flute-pahvista. Tukevat ja helposti koottavat laatikot ovat kätevä pakkausvalinta vaatteiden, kulutustavaroiden tai ruokapakkausten lähettämiseen. Ja valinnaisen sisäpainatuksen ansiosta voit suunnitella suurikokoisen pakkauslaatikon, joka huomataan postissa, ovella ja vastaanottajan käsissä.

3D-suunnittelu
Oletko valmis suunnittelemaan yksilölliset pakkauslaatikkosi? Aloita tutustumalla täysin muokattavaan mallivalikoimaamme. (Voit käyttää vaihtoehtoisesti myös lataustoimintoamme, jos sinulla on jo valmis malli.) Ladattuasi logosi tai kuvasi 3D-suunnittelustudioomme voit lisätä laatikkoon muokattavia yksityiskohtia, kuten taustan, kuvioita ja mallipohjia. Näin varmistat laatikollesi huomiota herättävän ilmeen (varmista, että poistat mahdolliset leikkausviivat, etteivät ne näy painatuksessa). Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Pahviset pakkauslaatikkosi toimitetaan sinulle tyylikkäinä ja käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit