Loading...

Juomatarvikkeet

Tilaatko kertakäyttöisiä juomatarvikkeita varastoon? VistaPrint on valmiina auttamaan. Juomatarvikevalikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi, kartonkiset mukinsuojukset, siemailukannet ja paljon muuta, ja juuri haluamasi määrän.


21 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
21 tulokset


-

Pidä juoma-asemasi varustettuna juomatarvikkeilla.

Mikään ei voita itsepalvelujuomatarvikeasemaa kiireisille, liikkeellä oleville asiakkaille. Tarjoilitpa sitten kuumaa kahvia, jääteetä tai molempia, varaa reilusti mukinsuojuksia, kansia, sekoittajia ja pillejä. Sijoita tarvikkeet helposti löydettävään paikkaan, jotta asiakkaat voivat napata tarvitsemansa ja jatkaa matkaa.

Riippumatta siitä mitä juomatarvikkeita haluat ja mikä on budjettisi VistaPrint on valmis auttamaan sinua hankkimaan kaiken tarvitsemasi. Valitse kartonkiset mukinsuojukset, puulusikat, kahvinsekoittimet, paperipillit ja paljon muuta. Saatavana on jopa vastuullisesti hankittuja ja FSC®-sertifioituja vaihtoehtoja. Ja jos tarvitset apua päättäessäsi, mitkä kertakäyttöiset juomatarvikkeet sopivat sinulle parhaiten, asiantuntijamme voivat auttaa sinua valitsemaan.