Loading...

Paperipussit

Tilaatko paperipusseja varastoon? VistaPrint on valmiina auttamaan. Kraft-paperipussimallistostamme saat kaikki tarvitsemasi elintarvikepaperipakkaukset ja haluamasi lukumäärän.


8 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
8 tulokset


-

Kääri ruokasi tai välipalasi tyylikkäästi paperipusseihin.

Olet tehnyt kovasti töitä luodaksesi täydellisen kahvin, välipalan, jauheen, yrttisekoituksen tai muun tuotteen. Varmista, että käyttämässäsi pakkauksessa näkyy tuotteeseen antamasi panostus. Se on helppoa paperipussiemme avulla. Näitä ruskeasta kraft-paperista valmistettuja pusseja on saatavana eri määriä ja kokoja tarpeittesi mukaan.

Riippumatta paperipusseihin liittyvistä mieltymyksistäsi ja budjetistasi VistaPrint on valmis auttamaan sinua hankkimaan kaiken tarvitsemasi. Valitse omasi erikokoisista elintarvikepaperipussipakkauksista, jotka kaikki ovat FSC®-sertifioituja. Ja jos tarvitset apua päättäessäsi, mitkä paperipussit sopivat sinulle parhaiten, asiantuntijamme voivat auttaa sinua valitsemaan.

Usein kysyttyä

Pienemmät pussit kestävät painoa enintään 500 g ja suuremmat 20 kg. Huomaa, että terävät tuotteet voivat vahingoittaa paperia. Suosittelemmekin sellaisten tuotteiden säilyttämistä mieluummin jossakin valikoimamme kangaskasseista.

Pussit on valmistettu yhdestä kerroksesta kraft-paperia eli ne ovat yksikerroksisia.

Pienemmät kraft-paperipussit ovat paksuudeltaan 60 g/m², kun taas suuremmat koot ovat 90 g/m².

Pussit ovat 100-prosenttisesti kraft-paperia, eikä niiden pohjassa tai muussa osassa ole pahvia.