Loading...

Varmista, että kuvasi tai viestisi erottuu ympäristöstään.

– Viisi kokovaihtoehtoa – Haalistumaton kangas – Tukeva alumiinikehys – Kangas + kehys tai pelkkä kangas – Sublimaatiotulostus

Silikonireunagrafiikka on ainutlaatuinen valinta kuvien ja tekstin esiintuomiseksi. Valitsemasi malli painetaan sublimaatiopainatusmenetelmällä haalistumattomalle Decotex-polyesterikankaalle. Kangas venytetään sileäksi ja ommellaan tukevan alumiinikehyksen reunojen yli. Tuloksena on tyylikäs kehyksetön taulu, joka sopii erinomaisesti tapahtumiin, vähittäiskaupan tarpeisiin tai vaikka näyttelyihin. Kangas voidaan lisäksi poistaa, mikä tarkoittaa, että voit vaihtaa eri mallien välillä helposti. Taulussa on valmiina neljä reikää ja sen mukana toimitetaan myös kiinnitystarpeet, joten ripustaminen käy helposti.

Eikö silikonireunagrafiikka ole sinulle entuudestaan tuttua? Suosittelemme hankkimaan alkajaisiksi paketin, jossa tulee mukana sekä kangas että kehys. Jos olet luomassa uutta kuvaa, voit valita pelkän kankaan ja käyttää aiemmin VistaPrintiltä ostamaasi kehystä uudelleen. Lataa valmis kuva sivustollemme ja jätä loput meidän hoidettavaksemme. Tarkasti painetut silikonireunagrafiikat toimitetaan viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Silikonireunagrafiikkaa hyödyntävä kyltti salongille tai muulle yritykselle

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit