Loading...

Trucker-lippis

Pidä brändisi näkyvällä paikalla näiden hyvännäköisten lakkien avulla. Valitse haluamasi väri ja lisää oma logosi lakin vaahtomuoviseen etuosaan. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Väri
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Aseta logosi esille lujatekoiseen lippikseen.

  • Yksiväriset tekstit ja logot
  • 100% polyesteriä (vaahtomuovinen etuosa ja verkkokankainen takaosa)
  • Yksi koko sopii kaikille, säädettävä hihna

Koristelu: yksivärinen painatus (silkkipainatus)

Olitpa suunnittelemassa brändättyjä lippiksiä tiimillesi tai mainoslahjoja tapahtumaan, nämä lippikset ovat erinomainen tapa tuoda näkyvyyttä yrityksellesi. Painetut trucker-lippikset auttavat tapahtuman osallistujia tunnistamaan tiimisi jäsenet messuilla ja konferensseissa ja tekevät samalla logoasi tunnetuksi. Voit käyttää painettuja lippiksiä osana univormua, mainoslahjoina, arpajaisten palkintoina tai osana mainospakkauksia.

Monikäyttöiset trucker-lippikset sopivat myös käteviksi lahjoiksi perheenjäsenille tai ystäville tai muistoiksi vaikkapa polttareista. Olitpa tilaamassa tuotteita yrityksellesi tai suunnittelemassa jotakin hauskaa ystävillesi ja perheellesi, trucker-lippikset sopivat moneen tilanteeseen. Sinun tarvitsee vain siirtää logosi palveluumme ja lisätä haluamasi teksti. Me huolehdimme lopusta. Yksilölliset trucker-lippiksesi saapuvat viimeisteltyinä ja käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit