Loading...

Yksilöllisestä kalenterijulisteesta näet koko vuoden yhdellä silmäyksellä.

  • Koko 286 x 438 mm
  • kaksi paperilaatuvaihtoehtoa
  • Elävä neliväripainatus
  • Mallivaihtoehdot henkilökohtaiseen - ja yrityskäyttöön
  • Tilausmäärä 1–200

Organisoi elämäsi hymy huulilla
Etsitkö uutta tapaa suunnitella ja merkitä tapaamiset, lomat ja muut tapahtumat? Toiveidesi mukaan suunniteltu kalenterijuliste tarjoaa sinulle kätevän yleisnäkymän koko vuodesta esittelemällä samalla suosikkivalokuviasi tai rakkaimpia muistojasi. Suloinen tilannekuva karvaisesta eläinystävästäsi tai perhekuva vuosittaiselta rantareissulta. Mahdollisuudet kalenterin muokkaamiseen ovat lukemattomat.

Kalenterin voi yksilöidä monella tapaa
Nämä valokuvalliset kalenterit kattavat 12 kuukautta, ja niihin saa toiveidesi mukaisen taustan ja suosikkivalokuvasi. Kalenterin koko on 286 x 438 mm. Kalenterit sopivat hyvin esimerkiksi seinälle, jääkaapin oveen tai toimiston ilmoitustaululle. Niihin on helppo kirjoittaa huomautuksia tai ympyröidä tiettyjä päiviä kynällä tai merkkaustussilla. Kalenterijulisteet sopivat myös mainoslahjoiksi: lisäät siihen vain yrityksesi logon tai tiimikuvan ilahduttaaksesi asiakkaita tai työntekijöitä.

Suunnittele oma kalenteri helposti
Oletko valmis luomaan omasi? Aloita tutustumalla täysin räätälöitävien mallivaihtoehtojemme valikoimaan. Löydettyäsi suosikkisi, autamme sinua lisäämään kuvat. Viimeisteltyäsi mallisi me huolehdimme lopusta. Koko vuoden kattava kalenterijulisteesi painetaan ammattitaidolla ja toimitetaan sinulle valmiina ripustettavaksi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit