Loading...

Kalenterijulisteet

Toiveidesi mukaan suunnitellun kalenterijulisteen avulla näet koko vuoden yhdellä silmäyksellä. Tutustu toiveidesi mukaisesti räätälöitäviin kalenterien mallipohjiin ja helppoon tapaan siirtää omat mallisi palveluumme. Tarkastele tietoja

Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Tästä kalenterijulisteesta näet koko vuoden yhdellä silmäyksellä.

  • Koko 286 x 438 mm
  • 2 paperivaihtoehtoa
  • Kirkas neliväripainatus
  • Vuoden 2023 kalenterijulisteet nyt saatavilla

Etsitkö uutta tapaa tapaamisten, lomien ja muiden tapahtumien aikataulun suunnittelua varten? Toiveidesi mukaan suunniteltu kalenterijuliste tarjoaa sinulle kätevän yleisnäkymän koko vuodesta esittelemällä samalla suosikkivalokuviasi tai rakkaimpia muistojasi. Nämä kalenterijulisteet kattavat 12 kuukautta, ja niissä on toiveidesi mukaan muokattu tausta sekä valikoimasi valokuvat. Arkkien koko on 28.6 x 43.8 cm. Kalenterit sopivat hyvin esimerkiksi seinälle, jääkaapin oveen tai toimiston ilmoitustaululle. Voit myös helposti lisätä niihin käsinkirjoitettuja huomautuksia tai ympyröidä tiettyjä päiviä kynällä tai tussilla.

Oletko valmis luomaan omasi? Aloita tutustumalla täysin räätälöitävien mallivaihtoehtojemme valikoimaan. Kun olet löytänyt oman suosikkisi, me autamme sinua lisäämään haluamasi kuvat – voit lisätä niitä myös esimerkiksi Facebook-sivultasi tai älypuhelimestasi. Viimeisteltyäsi mallisi me huolehdimme lopusta. Koko vuoden kattava kalenterijulisteesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Se saapuu tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina ripustettavaksi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit