Loading...

Personoidut kynät

Suunnittele kätevä mainoslahja tapahtuman osallistujille ja yrityksessäsi asioiville henkilöille.

8 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
8 tulokset


-

Pidä yrityksesi nimi ja logo käden ulottuvilla näiden yksilöllisten kynien avulla.

Etsitkö käytännöllistä tapaa mainostaa yritystäsi? Personoidut kynät ovat ihanteellisia, olitpa sitten suunnittelemassa mainoskyniä messuille tai logollasi varustettuja yrityskyniä toimistoon. Brändätyt kynät ovat hyödyllisiä monella tapaa, ja niiden kompaktin koon ansiosta asiakkaat voivat pitää niitä kukkarossa, taskussa ja laukussa. Lisäksi aina kun he haluavat laatia tehtävälistan, allekirjoittaa lomakkeen tai kirjoittaa osoitteen kirjeeseen, muistutat heitä yrityksestäsi.

Luo yksilölliset, budjettiisi ja tarpeisiisi sopivat kynät VistaPrintin avulla. Valikoimaa selatessasi löydät erivärisiä, muokattavia mallivaihtoehtoja. Intuitiivisessa online-suunnittelustudiossamme voit myös lisätä yksilöllisiä yksityiskohtia, kuten tekstisi ja logosi. Muista myös, että asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan sinua haluamasi mallin toteuttamisessa.

Usein kysyttyä

Kyllä. Hyväksymme useimmat yleiset tiedostotyypit, mukaan lukien .pdf, .ai, .jpeg ja .png.

Voit sijoittaa haluamasi kuvan muokattavien kynien runko-osaan. Varmista, että koko painatusmalli on sille määritetyn alueen sisällä.

VistaPrintin kuulakärkikynien ja kaiverrettujen kuulakärkikynien minimitilausmäärä on yksi. Meillä on laaja valikoima mainoskyniä eri minimitilausmäärillä alkaen 25 kappaleesta.

Voit. Valittavanasi on useampi värivaihtoehto. Voit käyttää tuoteluettelon musteen värisuodatinta löytääksesi kynät tietyillä mustevärivaihtoehdoilla. Musteen värivaihtoehdot näkyvät myös kunkin tuotteen tuotesivulla.

Meillä on vaihtoehtoja jokaiselle budjetille, mukaan lukien alumiini, muovi ja bambu. Muovikynät ovat ihanteellisia mainoslahjoiksi, kun taas kaiverretut alumiinikynämme sopivat tyylikkäiksi yrityskyniksi.

Pidä malli yksinkertaisena. Koska kuvio painetaan kynän varteen, selkeys on valttia. Suosittelemme, että lisäät kynään yksinkertaisen viestin tai logosi ja yrityksesi nimen. Tällä tavoin saat lopputulokseksi tyylikkäitä, brändättyjä kyniä yrityskäyttöön.