Loading...

Yrityksen joululahjat

Me painatamme lahjoja, jotka ovat aina pidettyjä. Laukut, mukit, T-paidat... tutustu monipuoliseen valikoimaamme.
Tilaa joululahjoja

Luo juhlatunnelmaa yrityslahjoilla, jotka ovat sekä yksilöllisiä että edullisia. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pidetyimmät lahjamme 

Suosittuja tuotteita, joiden ansiosta sinusta saattaa hyvinkin tulla joulunajan suosituin henkilö.
Kyniä kaikille lahjalistasi ihmisille.
Anna käytännöllisiä lahjoja, joita käytetään ympäri vuoden – niiden suunnittelu käy hetkessä.
Tilaa kyniä omalla painatuksella

Levitä juhlatunnelmaa – ja bränditietoisuutta – personoiduilla yrityslahjoilla.

Tuo hymy ihmisten kasvoille tänä jouluna ja anna samalla näkyvyyttä brändillesi. VistaPrint auttaa sinua luomaan yksilöllisesti räätälöityjä yrityslahjoja, joista asiakkaasi, työtoverisi ja potentiaaliset tulevat asiakkaasi pitävät varmasti: makeita herkkuja, mukavan lämpimiä puseroita (voit suunnitella ulkoasun itse!), teknologialahjoja, laukkuja ja monia muita tuotteita.

Voit lisätä mukaan oman joulutoivotuksesi – tai suunnitella täysin yksilöllisiä liikelahjoja. Rakastaako joku asiakkaistasi ruoanlaittoa? Anna hänelle lahjaksi personoitu esiliina. Onko kollegasi kahvifanaatikko? Suunnittele hänelle yksilöllinen muki, jota hän käyttää varmasti mielellään koko vuoden ajan.

Lahjojen antaminen on tärkeää tähän aikaan vuodesta. Mikä tahansa joululahja auttaa sinua vahvistamaan suhdettasi elämäsi tärkeiden ihmisten kanssa. Valikoimissamme on ainutlaatuisia lahjoja, jotka sopivat jokaiseen makuun ja jokaiseen budjettiin. Ja jos tarvitset apua suunnittelussa, asiantuntijamme ovat vain yhden klikkauksen päässä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Suosittuja yrityslahjoja ovat muun muassa tekniikka- ja musiikkivälineet, kuten kaiuttimet ja kannettavat laturit. Myös personoidut kynät, laukut, muistikirjat, mukit ja vesipullot ovat pidettyjä liikelahjoja.

Painatusmahdollisuuksia on loputtomasti. Olemme valikoineet joulunajan tuotevalikoimaamme joukon suosittuja yrityslahjoja – makeista herkuista jouluaiheisiin paitoihin ja moniin muihin tuotteisiin.

Joulunaikaan on tärkeää muistuttaa ihmisiä siitä, että arvostat heitä. Yrityslahjat auttavat lujittamaan suhteita ja osoittamaan arvostustasi ihmisille, jotka ovat yrityksellesi tärkeitä – erityisesti omat työntekijäsi ja asiakkaasi. Lisäksi liikelahjat voivat auttaa sinua luomaan uusia yhteyksiä potentiaalisiin asiakkaisiin.

Tämä riippuu budjetistasi. Voit antaa pieniä käyttöesineitä, kuten vaikkapa käteviä toimistotarvikkeita. Tai voit suunnitella esimerkiksi yksilöllisiä kangaskasseja ja täyttää ne lahjoilla, kuten T-paidoilla, mukeilla, karkeilla ja muilla tuotteilla.

Monenlaisia lahjat voivat olla sopivia, mutta suosittelemme miettimään erityisesti työtovereidesi tai asiakkaidesi alaa tai omia kiinnostuksen kohteita. Yksilölliset mukit ovat erinomainen lahjaidea kahviloiden asiakaskunnalle, kun taas teknologiayrityksen kannattaa harkita vaikkapa omien toiveidensa mukaan suunniteltuja hiirimattoja.

Jokin personoitu tuote on aina hyvä idea. Harkitse työntekijäsi nimen tai erityisen joulutervehdyksen lisäämistä mukiin, muistikirjaan tai kynään.

Selaa joululahjavalikoimaamme ja paikanna lahjakategoria, joka saattaa vedota mielessäsi olevaan henkilöön tai ihmisiin. Valitse suosikkisi niiden joukosta ja luo omat yrityslahjasi intuitiivisessa suunnittelustudiossamme. Jotta yrityslahjasi olisi todella ainutlaatuinen, lisää mukaan oma logosi, henkilökohtainen viesti tai lahjansaajan nimi.