Loading...

Tehosta myyntikampanjoita ja kausialennusmyyntejä hyllypuhujien avulla

  • Kolme eri kokoa
  • Muovinen PVC-materiaali
  • Elävä neliväripainatus
  • Helppo asentaa
  • Kaksipuolinen teippi mukana

Mainosta tuotteita myymälän sisällä
Olipa sinulla sitten tyhjennettävä varasto tai jaettavia alennuksia, hyllypuhujien avulla varmistat, etteivät asiakkaasi jää paitsi tarjoamistasi eduista. Houkuttele asiakkaita tutustumaan uusiin tuotteisiin huomiota herättävillä hyllypuhujilla tai kerro heille kampanjatarjouksista näyttävillä hyllymainoksilla. Voit jopa mainostaa tarjouksia ja alennuksia vanhan tai hitaasti myyvän varaston tyhjentämiseksi.

Räätälöi tilasi mukaan
Hyllymainoksia on erikokoisina, joten voit valita tilaasi parhaiten sopivan. Nämä edulliset markkinointituotteet sopivat niin suurille kuin pienillekin yrityksille, ja ne voidaan lisätä hyllyihin, käytäville ja myyntipisteisiin lisäämään heräteostoksia. Elävän neliväripainatuksen ansiosta voit lisätä brändin tunnettuutta logolla ja yrityksen väreillä.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan hyllypuhujat? Tämän helpommin se ei voisi onnistua. Valittuasi koon voit valita jonkin muokattavista malleistamme tai suunnitella omasi. Lisää vielä viimeistely, logot tai QR-koodit, ja olet valmis. Jos tarvitset apua jossain vaiheessa, suunnitteluasiantuntijamme auttavat mielellään. Kun olet tyytyväinen, paketoimme ammattitaidolla ja toimitamme yksilölliset hyllypuhujat sinulle.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit