Loading...

Mukautetuilla lipuilla voit tehdä lippujen ostamisesta melkein yhtä jännittävää kuin itse tapahtumasta.

  • Kaksi kokovaihtoehtoa
  • 300 g/m² paperi
  • Kaksi paperilaatua
  • Rei’itetty kanta
  • Kirkas neliväripainatus

Tietoa juuri kun sitä tarvitset
Onko tiedossasi tärkeä tapahtuma? Hyödynnä muokattavia tapahtumalippuja tärkeän yksityiskohdan suunnitteluun. Muokattavaan lippuun voi lisätä tärkeät tapahtumatiedot, kuten ajan, sijainnin, esiintyjät ja paljon muuta. Osallistujat voivat pitää liput ja siinä olevat tiedot itsellään. Niin he voivat varmistaa paikalle saapumisen ajoissa ja keskittyä tapahtumasta nauttimiseen. Osallistujille jää tapahtumasta muisto, minkä avulla he voivat myös palata tapahtumatilaan.

Tyyliisi sopivat liput
Suunnitteletpa urheilutapahtumaa, taidenäyttelyä tai yrityselämystä, tapahtumalippusi voivat noudattaa samaa teemaa kuin muu tapahtumasi. Voit valita painatuksen joko etu- ja kääntöpuolelle tai vain etupuolelle tarpeidesi mukaan. Lisää tapahtumasi teemaan sopivia värejä tai brändää liput lisäämällä niihin oma logosi. Valitse kiiltävä paperi korostaaksesi valokuvia ja kirkkaita värejä tai käytä mattapintaista paperia luodaksesi sileän, helposti luettavan mallin.

Helppo suunnitella ja muokata
Oletko valmis aloittamaan omien lippujesi suunnittelun? Voit suunnitella ne itse verkossa tai ladata suunnitteluohjelmaan valmiin mallisi. Tee niistä sitten omasi lisäämällä oma logo, tapahtuman tiedot ja muut yksityiskohdat. Me hoidamme loput ja painatamme liput huolella varmistaaksemme, että ne toimitetaan sinulle tyylikkäinä ja valmiina käyttöön.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit