Loading...

Pidä pöydät puhtaina – ja asiakkaat hyvällä tuulella – personoitujen pöytätablettien avulla.

  • Koko 420 x 297 mm
  • 2 paperilaatuvaihtoehtoa
  • Vaakasuuntainen
  • Laadukas neliväripainatus
  • Tilausmäärä 50–10 000 kpl

Tyytyväinen asiakas – tyytyväiset työntekijät
Kaikille baarien, ravintoloiden tai kahviloiden omistajille: Etsitkö hauskaa ja edullista tapaa suojata pöytien tai tiskien pinnat vesijäljiltä ja ruokatahroilta? Personoidut pöytätabletit helpottavat asiakastilojen siivousta, mainostavat tuotteitasi ja viihdyttävät asiakkaita. Voit painattaa tablettiin menun, brändisi logon ja asiakkaita viihdyttävää puuhaa. Samalla helpotat päivittäisiä askareita ja varmistat, että asiakkaat palaavat takaisin.

Persoonalliset pöytätabletit
Pöytätablettien pintaan voi suunnitella yksilöllisen painatuksen, ja valittavana on kaksi eri paperilaatuvaihtoehtoa. Soft touch -pöytätabletit ovat korkealaatuisempi vaihtoehto, jonka ilme ja tuntu antavat laadukkaan vaikutelman. Niissä on paksu, samettiselta tuntuva laminointi, joka suojaa pöytä ja saa värit erottumaan selvästi. Jos kuitenkin haluat lisätä painatukseen pelejä tai muuta tekemistä, kannattaa valita piirtämiseen paremmin sopiva mattapintainen pöytätabletti.

Helppo suunnitteluprosessi
Aloita yksilöllisen pöytätabletin suunnittelu tutustumalla täysin muokattaviin mallipohjiimme. (Onko sinulla jo oma malli painatusta varten? Valitse “Lataa malli” -vaihtoehto.) Tee painatusmallista tarpeisiisi sopiva lisäämällä menu tai QR-koodi ja haluamasi yksilölliset yksityiskohdat. Me huolehdimme lopusta: painamme, pakkaamme ja toimitamme yksilöidyt pöytätablettisi ammattimaisesti. Valmis tuotteesi saapuu tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina käyttöä varten.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit