Loading...

Pidä pöydät puhtaina – ja asiakkaat hyvällä tuulella – personoitujen pöytätablettien avulla.

  • UUTUUS: Lisää paperilaatuja saatavana
  • Koko 420 x 297 mm
  • Kolme eri paperilaatua
  • Vaakasuuntainen
  • Elävä neliväripainatus
  • Tilausmäärä 50–10 000

Iloiset asiakkaat, iloinen henkilökunta
Kutsu kaikille baarin, ravintolan tai kahvilan omistajille: Etsitkö hauskaa ja edullista tapaa suojata pöytien tai tiskien pinnat vesijäljiltä ja ruokatahroilta? Yksilölliset pöytätabletit auttavat pitämään pöydät siistinä, markkinoivat tuotteitasi ja antavat asiakkaille tekemistä. Voit lisätä niihin ruokalistatuotteita, tuotemerkkejä, puuhailua ja paljon muuta nopeuttamaan yrityksen toimintaa ja houkuttelemaan asiakkaita palaamaan.

Yksilöllistä suojausta
Pöytätabletit tarjoavat monipuolisia räätälöintivaihtoehtoja, mukaan lukien etupuolen painatus ja kolmen eri paperilaadun valikoima. Tutustu uuteen vedenkestävään paperilaatuun, joka kestää paremmin kulutusta ja vettä. Jos haluat ylellisen ilmeen, valitse soft touch -pöytätabletit, joissa on paksu, värejä korostava ja pöytää suojaava samettimainen laminaatti. Tarvitsetko pelejä ja aktiviteetteja kestävän pinnan? Mattapintaiset pöytätabletit sopivat erinomaisesti piirtämiseen ja kirjoittamiseen.

Helppo suunnitteluprosessi
Aloita yksilöllisten pöytätablettien suunnittelu tutustumalla muokattavien mallien valikoimaan. (Onko sinulla jo oma käyttövalmis malli? Napsauta “Lataa malli sovellukseen” -vaihtoehtoa.) Tee mallista omasi lisäämällä siihen valikko tai QR-koodi ja muut valitsemasi ominaisuudet. Me huolehdimme lopusta. Suunnittelemasi pöytätabletit painetaan, pakataan ja toimitetaan sinulle mahdollisimman nopeasti. Tuotteesi saapuu tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina käyttöön.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit