Loading...

Yksilöidyillä logollisilla jäätelökupeilla kiinnität asiakkaiden huomion brändiisi.

– Kolme eri kokovaihtoehtoa. – Yksikerroksinen paperi. – Saatavana vesipohjaisella tai PE-pinnoituksella. -– Elintarviketurvallinen muste. – Painatus ulkopintaan. – Valmistettu kompostoituvista tai kierrätettävistä materiaaleista. 

Kiinnitä huomio makeisiin herkkuihin ja brändiisi
Jäätelö tuo iloa elämään, joten asiakkaat arvostavat tuotettasi aina. Voit parantaa asiakaskokemusta enemmänkin käyttämällä itse suunniteltuja paperisia jäätelökuppeja. Kaikki haluavat tietää, mistä parhaat jäätelöt löytyvät, joten tee yrityksesi löytämisestä helppoa painattamalla oma logo tai yrityksen nimi näihin jäätelökuppeihin.

Sopii kaikille jäätelöille
Vistan jäätelökupit ovat mahtava valinta, tarjoilit sitten sorbettia, jäätelöpalloja tai jogurttijäätelöä. Pelkästä paperista valmistetuissa täyspaperimukeissa käytetään vesipohjaista pinnoitetta, joka hylkii vettä. Nämä mukit ovat myös muovittomia ja kompostoituvia. Saatavana on lisäksi PE-pinnoitettuja mukeja, joissa on käytetty polyeteeniä ja jotka voi kierrättää. Vistan paperiset jäätelökupit sopivat makeiden herkkujen tarjoiluun niin jäätelökioskissa, jäätelöbaarissa, ruokamessuilla kuin muissakin tilaisuuksissa.

Suunnittelu on helppoa
Aloita suunnittelu heti. Lataa 3D-suunnittelustudioomme oma painatusmalli, iskulause tai logo, tai valitse jokin valmiista mallipohjistamme. Saat tuotteesi erottumaan joukosta lisäämällä yksilöllisiä yksityiskohtia, kuten erilaisia taustoja tai kuvioita (muista poistaa kuvasta kaikki leikkausmerkit ja -viivat, jottei niitä paineta valmiisiin kuppeihin). Onko tuote jo painovalmis? Kun suunnitteluvaihe on valmis, me hoidamme loput. Yksilöidyt jäätelökupit toimitetaan sinulle käyttövalmiina.

VistaPrintin valikoimassa on Jäätelökupit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit