Loading...

Yksilölliset grillirasiat mahdollistavat logosi lisäämisen noutoruokatilauksiin.

– Seitsemän kokovaihtoehtoa. – Tilausmäärät 100–10 000. – Kirkas neliväripainatus. – Elintarviketurvallinen Delipac©-materiaali. – Valmistettu 100-prosenttisesti kierrätettävästä ja kompostoituvasta materiaalista.

Älykästä ja kustannustehokasta markkinointia
Etsitkö älykästä markkinointitapaa, joka on sekä edullinen että strategisen tehokas? Grillirasiamme antavat asiakkaiden huolehtia yrityksesi mainostamisesta: he kantavat logoasi mukanaan annoksista nauttiessaan. Samalla yrityksesi näkyvyys kasvaa ja asiakkaat voivat ottaa annoksesi vapaasti mukaan. Nämä yksilöidyt grillirasiat sopivat niin messuille, ruokarekkoihin, pop-up-tapahtumiin kuin maalaismarkkinoille, ja ne kiinnittävät huomion tuotteisiisi joka suunnalta.

Malli on kätevä ja kokoaminen helppoa
Kierrätettävästä Delipac©-kartongista valmistetut rasiat ovat riittävän vankkatekoisia sekä kuumille että kylmille ruoille: niissä voi kuljettaa niin friteerattuja ruokia, uunissa paistettuja herkkuja kuin tuoreita purtavia. Lisäksi rasioita voi turvallisesti käyttää pakastimessa ja mikroaaltouunissa, ja niiden kokoaminen on helppoa. Noutoruokarasiamme ovat myös kätevä vaihtoehto rentoihin illanistujaisiin tai tapahtumiin, joissa ruoka nautitaan todennäköisesti seisten.

Räätälöi tarpeittesi mukaan 3D-studiossa
Oletko valmis suunnittelemaan omat grillirasiat noutoruoille? Aloita valitsemalla haluamasi koko, ja muokkaa tuotteen ulkoasua sitten mielesi mukaan 3D-suunnittelustudiossamme. Lataa palveluun brändisi logo, kuvia tai muita uniikkeja yksityiskohtia, kuten kuvioita tai fontteja, joita haluat käyttää rasian painatukseen. Kun olet valmis, voit tarkastella lopullista luomusta 3D-esikatselussa ennen tilauksen tekemistä. Yksilöidyt grillirasiat lähetetään sinulle valmiina kokoamista ja asiakkaiden ilahduttamista varten.

VistaPrintin valikoimassa on Pahviset grillirasiat mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit