Loading...

Tee herkuista mobiilimarkkinointia pahvisten noutoruokarasioiden avulla

  • Kahdeksan eri kokoa – 360 g/m² Delipac©-kartonkia
  • Öljyn- ja rasvankestävä pinnoite
  • Kestää pakastinta ja mikroaaltouunia
  • Tilausmäärä 100–10 000
  • Kierrätettävä ja kompostoituva

Näyttää syötävän hyvältä
Hyvässä ruoassa on kyse mausta, aromista ja tietenkin esillepanosta. Tyylikkäät noutoruokarasiat ovat juuri sopivia tarpeisiisi. Tämä edullinen pakkausvaihtoehto antaa Insta-kelpoisen kiillon ja kestävän vaikutelman. Lisäksi jokainen tilaus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden huomata brändisi, koska voit lisätä logosi tuotteen koko ulkopinnalle.

Fiksusti suunniteltu
Pahvirasioissamme on käännettävä kansirakenne, joka suojaa laatikon sisältöä. Ne on myös helppo sulkea, joten voit pakata tilaukset nopeasti, mikä on kätevää hektisessä lounasruuhkassa. Oletko kyllästynyt rasvaisiin tahroihin ja läpimärkiin astioihin? Ainutlaatuisessa Delipac©-materiaalissa on vesipohjainen pinnoite, joka on elintarviketurvallinen ja rasvankestävä. (Paistettua ruokaa? Voipohjaisia naposteltavia? Antaa tulla). Puhumattakaan siitä, että Delipac© on kierrätettävä ja kompostoituva materiaali.

3D-personointi
Aloita suunnittelu valitsemalla kahdeksasta eri koosta. Siirry sitten 3D-suunnittelustudioomme, jossa voit lisätä logosi, grafiikkasi ja kuviosi luodaksesi mieleenjäävän pakkauksen. Tehtyäsi tilauksen painamme ja lähetämme sinulle pakkaustarvikkeesi. Pahviset ruokarasiat saapuvat valmiina koottavaksi ja säilyttämään leivonnaisia, voileipiä, salaatteja ja paljon muuta.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit