Loading...

Tee keittokupeista yhtä hyvän näköisiä kuin miltä keitto maistuu.

  • Tilavuus 500 ml
  • Muoviton paperi - ja polyeteenipinnoite-vaihtoehdot
  • Voit tilata vain yhden
  • Valmistettu kompostoituvista tai kierrätetyistä materiaaleista
  • Kannet sisältyvät mukaan

Esittele keittojasi
Valmistatko kaupungin parhaat keitot? Miten aiot kertoa siitä kaikille? Varmista, että kaikki tietävät minne mennä räätälöityjen keittokuppien avulla, jotka asiakkaasi voivat viedä mukanaan ja nauttia tien päällä. Lisää ainutlaatuinen tuotemerkkisi ja logosi näihin kompostoituviin ja kierrätettäviin keittokuppeihin, niin luot instagram-hetkiä ja lisäät näkyvyyttäsi.

Keittoa ja paljon muuta
Niitä voidaan kutsua keittokupeiksi, mutta ne ovat paljon muutakin. Ne sopivat erinomaisesti myös mukaan vietäviin pastaan, nuudeleihin, chiliin tai curryyn. Tarjoilitpa sitten ruokarekoissa, toreilla tai tapahtumissa tai otat tilauksia vastaan ravintolassasi, kannelliset keittokuppimme ovat elintarvikepakkauksiesi korvaamaton lisä.

Intuitiivinen 3D-suunnitteluprosessi
Aloita lataamalla oma mallisi tai tutustumalla muokattavien malliemme galleriaan, jossa on vaihtoehtoja myös kahviloille ja ravintoloille. Voit tarkistaa mallisi 3D-ympäristössä varmistaaksesi, että se on juuri sellainen kuin haluat. Me hoidamme loput. Jos tarvitset apua yksilöllisten keittokuppiesi suunnittelussa, ota meihin yhteyttä.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit