Loading...

Lisää tekstuuria ja eleganssia tuotteisiisi kohokuvioitujen ripustettavien lappujen avulla.

  • Saatavilla 4 muotoa ja 4 kokoa
  • Kulta- tai hopeafoliointi
  • Foliopainatus vain lapun etupuolelle
  • Valmiiksi leikatun reiän koko: 3,17 mm
  • Tilausmäärät 25–5000
  • Valinnainen ripustusnaru (myydään erikseen)

Tule huomatuksi
Näemme mainoksia, tarjouksia ja viestejä jatkuvasti, ja huomion saaminen omalle yrityksellesi voi olla haasteellista. Kohokuvioidut ripustettavat laput auttavat sinua erottumaan joukosta ja luovat tyylikkään, hienostuneen ilmeen vaatteillesi, koruillesi, elintarvikkeillesi ja muille tuotteille.

Korosta tärkeimmät tiedot
Mitä enemmän huomiota herättäviä yksityiskohtia lisäät suunnittelemiisi tuotelappuihin, sitä mieleenpainuvampia ja helpommin muistettavia ne ovat asiakkaillesi.
Korosta tärkeät tiedot, kuten erikoistarjoukset, tuotetiedot, tapahtumat ja päivämäärät. Kohokuvioidut ripustettavat laput ovat monipuolisia ja helposti räätälöitävissä omiin tuotteisiisi sopiviksi 4 eri muodon ja koon ansiosta.

Helppo suunnitella
Oletko valmis luomaan omat kohokuvioidut ripustettavat lappusi? Aloita tutustumalla valmiisiin malleihimme. Kun olet löytänyt valinnut jonkin mallin, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen kaikki tärkeät tiedot ja yksityiskohdat. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta – tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Yksilölliset tuotelappusi saapuvat tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit