Loading...

Kääntökannelliset laatikot nostavat brändiäsi ja tekevät jokaisesta pakkauksen avaamisesta jännittävän.

  • Kymmenen eri kokoa
  • Kolme eri laminointivaihtoehtoa
  • Kestävää kaksipuolista kartonkia
  • Suljin yläosassa
  • Saatavana painatus sisäpuolelle
  • FSC®-sertifioitu tuote: valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Silmiinpistävä muotoilu
Nyt kun niin monet pienyritykset kilpailevat huomiosta verkossa, kaupoissa ja tapahtumissa, on pyrittävä erottumaan muista. Tutustu kääntökannellisiin laatikoihimme. Saatavana kymmenen eri kokoa, kolme laminointivaihtoehtoa ja aarrearkkutyyli, joka on suunniteltu kiinnittämään asiakkaittesi huomio. Painatus sisäpuolelle on myös saatavana, joten sinulla on runsaasti tilaa lisätä henkilökohtaisia viestejä tai tuotemerkkejä tehostamaan asiakasuskollisuutta.

Pakkaa, sulje ja ihastele
Kaksipuolinen kartonki tekee kääntökannellisista laatikoista kestäviä, ja yläosastaan suljettava kansi tarkoittaa, että tuotteesi ovat turvallisesti pakattuja ja saapuvat perille täydellisessä kunnossa. Etsitkö täydellistä kannellista lahjapakkausta mainoslahjoille? Älä etsi enää. Kääntökannelliset laatikot sopivat täydellisesti kosmetiikalle, saippuoille, koruille ja pienille vaatteille.

Vaivaton muokkaus
3D-suunnittelustudiomme avulla kääntökannellisten laatikoiden suunnittelu on helppoa ja stressitöntä. Muokkaa valitsemaasi mallia galleriastamme tai lataa palveluumme oma logosi ja brändisi. Muokkaa malliasi ja tarkastele sitä joka kulmasta, kunnes olet siihen täysin tyytyväinen. Me hoidamme loput. Kääntökannelliset laatikot saapuvat ovellesi valmiina käyttöön.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit