Loading...

Säilytä paperit, vaatteet ja paljon muuta erityisesti pienikokoisille tavaroille tarkoitetuissa laatikoissa

  • Viisi kokoa
  • Neljä eri materiaalia
  • Helppo koota
  • Ei minimitilausmäärää
  • Neliväripainatus koko alueelle
  • Saatavana FSC®-sertifioitu vaihtoehto

Kapea ja tyylikäs
Tarvitsetko laatikoita, jotka on suunniteltu litteämmille tavaroille? Kirjekuorilahjalaatikot on suunniteltu erityisesti esitteiden, julkaisujen, vaatteiden ja muiden pienikokoisten esineiden tyylikkääseen esillepanoon tapahtumissa. Ainutlaatuinen muoto ja kirjekuorityyppinen sulkeminen yhdistettynä täydelliseen räätälöintiin tarkoittaa, että voit suunnitella asiakkaillesi helposti koottavia ja muista erottuvia kirjekuorilaatikoita.

Muoto ja toiminto
Kirjekuorilaatikoiden ulkoasuun vaikuttavat muutkin tekijät kuin vain mallisi. Erilaiset materiaalit parantavat haluamaasi ulkoasua, olipa brändisi tyyli mikä tahansa. Perinteiset vaihtoehdot sopivat hyvin useimmille tuotteille, mutta niistä poikkeavat materiaalimme auttavat tuotteitasi erottumaan tapahtumissa ja messuilla. Tarvitsitpa sitten suurempaa ja näyttävämpää tuotetta tai jotain hienovaraisempaa, voit luottaa siihen, että kirjekuorilaatikkomme hoitavat hommansa.

Sinun brändisi, sinun laatikkosi
Oletko valmis luomaan ikiomat kirjekuorilaatikkosi? Suunnitteluprosessi on mukava ja helppo. Voit käyttää omaa malliasi, mutta suunnitteluasiantuntijamme voivat auttaa tarvittaessa. Lisää viimeistelyt, kuten logot tai viestit, ja voila! Kirjekuorilaatikot ovat valmiina sinulle painettavaksi ja lähetettäväksi merkittyinä, sinetöitynä ja toimitettuina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit