Loading...

Muuta pienet tuotteet hetkessä käteviksi lahjapaketeiksi kahvallisilla lahjarasioillamme.

  • Kolme kokoa
  • Kaksi kartonkivaihtoehtoa
  • Elävä neliväripainatus
  • Ei sopiva elintarvikkeille
  • FSC®-sertifioitu tuote: valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Turvallinen ja helposti kuljetettava pakkaus
Haluatko lisätä ainutlaatuisen ilmeen tuotteellesi tai lahjapakkauksellesi? Tämä kahvoilla varustettu kartonkilaatikko on juuri etsimäsi tuote. Kuten nimestä voi päätellä, laatikossa on kahva, jonka avulla se on helppo ja turvallinen kuljettaa. Tämä laatikko sopii kaikenlaisille tuotteille laadukkaista koruista makeisiin. Elintarvikkeiden tulee kuitenkin olla käärittyinä asianmukaiseen paperiin, sillä kartonki ei sovellu suoraan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa. Laatikosta saa ainutlaatuisen lahjapakkauksen, ja se tekee pakkauksen avaamisesta jännittävän samalla brändiäsi esitellen.

Yksilöllinen brändäys, koottu muutamassa minuutissa
Kahvalliset laatikkomme ovat loistava, FSC®-sertifioitu pakkausratkaisu. Se merkitsee sitä, että laatikot on valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista. Saatavana on kaksi vaihtoehtoa, klassinen kartonki ja laadukas, päällystämätön kartonki. Molemmat ovat kevyitä mutta erittäin kestäviä. Ne on myös erittäin helppo ja nopea koota. Valittavana on kolme eri kokoa, joista voit valita sopivimman asiakkaittesi avattavaksi.

Helppo suunnittelu
Oletko valmis suunnittelemaan omat yksilölliset, kahvalliset laatikkosi? 3D-suunnittelustudiossamme kahvallisten laatikoiden suunnittelu on helppoa ja stressitöntä kuin heinänteko. Ladattuasi haluamasi logon tai kuvan voit lisätä laatikkoon muut yksityiskohdat, kuten viivagrafiikan ja kuviot. Niin voit luoda huomiota herättävän mallin. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Kahvalliset kartonkilaatikot saapuvat valmiina koottavaksi ja maailmalle esiteltäväksi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit