Loading...

Tue painavammat tuotteesi tukevilla, brändätyillä lukkopohjallisilla pakkauslaatikoillamme

– Kymmenen eri kokoa – Kolme materiaalivaihtoehtoa – Helppo koota – Tukee painavampia ja hauraampia tuotteita – Voimakas neliväripainatus – Ei minimitilausmäärää
– FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Vahva ja tukeva
Tarvitsetko tukevampia laatikoita, mutta et halua käyttää paksua, ruskeaa kartonkia ilman brändäystä? Lukkopohjalliset pakkauslaatikkomme ovat juuri mitä tarvitset. Niihin saa neliväripainatuksen, ja ne on räätälöity painavia ja hauraita tavaroita varten. Lisäksi ne on helppo koota. Taita ensin isompi läppä ja sen jälkeen kaksi sivuilla olevaa läppää, ennen kuin pujotat viimeisen läpän sisään. Myitpä sitten keramiikkaa tai purkkeihin pakattuja tuotteita, voit luottaa niiden turvallisuuteen.

Ammattimainen esillepano
Unohda tylsät laatikot. Lukkopohjalliset pakkauslaatikkomme eivät ainoastaan näytä ammattimaisilta, vaan niitä on myös saatavana neliväripainatuksella yhdeksässä eri koossa. Kun tämä yhdistetään kolmeen eri materiaaliin, saat pakkauksen, joka suojaa tuotteitasi brändiäsi vaarantamatta.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan lukkopohjalliset pakkauslaatikkosi? Valittuasi koon ja materiaalin, voit muokata malliasi. Voit lisätä logosi laatikon etuosaan tai lisätä viestejä asiakkaillesi. Ja jos sinulla on ongelmia, suunnittelutiimimme on aina valmiina auttamaan. Kun olet tyytyväinen malliisi ja laitat tilauksen eteenpäin, lukkopohjalliset pakkauslaatikot toimitetaan sinulle valmiina koottavaksi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit