Loading...

Lukkopohjalliset pakkauslaatikot

Anna painavammille tai hauraammille tavaroille lisätukea lukkopohjallisilla pakkauslaatikoillamme. Saatavana eri kokoja sisä- ja ulkopainatuksella. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Materiaali
Määrä
 
Aloita suunnitteluSuunnittele alusta alkaen
100 % taattu tyytyväisyys

Tue painavammat tuotteesi tukevilla, brändätyillä lukkopohjallisilla pakkauslaatikoillamme

  • yhdeksän eri kokoa
  • Kolme materiaalivaihtoehtoa
  • Helppo koota
  • Tukee painavampia ja hauraampia tuotteita
  • Sisä- ja ulkopuolen painatus
  • Ei minimitilausmäärää
  • FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Vahva ja tukeva
Tarvitset tukevampia laatikoita, mutta et halua uhrata brändipakkauksia paksun ruskean kartongin vuoksi? Lukkopohjalliset pakkauslaatikkomme ovat juuri mitä tarvitset. Niiden sisä- ja ulkopuolelle saa neliväripainatuksen, ja ne on räätälöity raskaita ja hauraita tavaroita varten. Lisäksi ne on helppo koota. Taita ensin isompi läppä ja sen jälkeen kaksi sivuilla olevaa läppää, ennen kuin pujotat viimeisen läpän sisään. Myitpä sitten keramiikkaa tai purkkeihin pakattuja tuotteita, voit luottaa niiden turvallisuuteen.

Ammattimainen esillepano
Unohda tylsät laatikot. Lukkopohjalliset pakkauslaatikkomme eivät ainoastaan näytä ammattimaisilta, vaan niitä on myös saatavana yhdeksässä eri koossa, ja niihin voi lisätä neliväripainatuksen sekä sisä- että ulkopuolelle. Kun tämä yhdistetään kolmeen eri materiaaliin, saat pakkauksen, joka suojaa tuotteitasi brändiäsi vaarantamatta.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan lukkopohjallisia pakkauslaatikoita? Valittuasi koon ja materiaalin, voit muokata malliasi. Voit lisätä logosi laatikon etuosaan tai lisätä viestejä asiakkaillesi. Ja jos sinulla on ongelmia, suunnittelutiimimme on aina valmiina auttamaan. Kun olet tyytyväinen malliisi ja laitat tilauksen eteenpäin, lukkopohjalliset pakkauslaatikot toimitetaan sinulle valmiina koottavaksi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit