Loading...

Kokoa hienostunut ilme helposti. Pakkauslaatikot vahvalla pohjalla suojaavat tuotteesi tyylillä.

– Yhdeksän kokovaihtoehtoa – Kaksi eri kartonkilaatua – Kolme viimeistelyvaihtoehtoa – Automaattisesti lukittuva pohja – Painatus saatavana sisäpuolelle – FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista 

Automaattisesti lukittuva malli
Kun haluat esitellä tuotteesi ylpeänä, siihen ei mikä tahansa laatikko kelpaa. Automaattisesti lukittuvat pakkauslaatikot vahvalla pohjalla (tunnetaan myös nimellä pikalukituslaatikot) sulkeutuvat automaattisesti ne avatessasi luoden turvallisen pohjan painavammille esineille, kuten kynttilöille, mukeille ja purkeille. Tarjoa asiakkaillesi ripaus ylellisyyttä lisäämällä tuotteeseen soft touch -laminointi.

Lukitse ja pakkaa tyylillä
Jos etsit tukevia tuotepakkauksia, jotka on helppo koota ja jotka myös näyttävät hyviltä, olet löytänyt etsimäsi. Saatavana pinnoitettuna tai pinnoittamattomana kartonkina kolmella eri laminointivaihtoehdolla. Nämä pakkauslaatikot vahvalla pohjalla auttavat sinua rakentamaan brändiäsi ja samalla suojaamaan tuotteitasi. Valikoimassamme on yhdeksän eri kokoa, joten löydät helposti tarpeisiisi sopivan pakkauslaatikon vahvalla pohjalla.

Helppo suunnitella
Aloita valitsemalla koko, laminointi ja kartonkivaihtoehto. Sen jälkeen voit ladata ainutlaatuisen mallisi tai logosi 3D-studioomme. Muokkaa pakkauslaatikot vahvalla pohjalla haluamallasi tavalla lisäämällä niihin erilaisia taustoja, värejä tai tekstiä. 3D-suunnittelustudiomme avulla voit tarkistaa laatikot eri kulmista, jotta näet, miltä ne näyttävät ennen tilauksen tekemistä. Kun olet valmis, me hoidamme loput ja toimitamme sinulle pakkauslaatikot vahvalla pohjalla valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit