Loading...

Nopeuta pakkausprosessia itselukittuvilla laatikoilla, jotka ovat valmiita postitettavaksi

– Kolme eri kokovaihtoehtoa – 1,8 mm valkoista tai ruskeaa E Flute-pahvia – Painatus saatavana sisä- ja ulkopuolelle – Itselukittuva pohja – Sisään sovitettava kansi – Kierrätettävä

Kätevä ja luotettava
Pakkauslaatikoissa vahvalla pohjalla (toiselta nimeltään pikalukituslaatikot) laatikon pohja lukittuu automaattisesti paikalleen varmistaen, että tuotteesi ovat turvassa kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Koska painatuksen saa sekä sisä- että ulkopuolelle, voit suunnitella itselukittuvista postilaatikoistasi niin erottuvia kuin haluat ja saada ne huomatuksi kaikkialla, missä ne kulkevat.

Ihanteellisia kuljetukseen ja varastointiin
Itselukittuvat laatikot ovat ihanteellisia suurempien tai useampien tuotteiden varastointiin ja kuljettamiseen. Pakkauslaatikoita vahvalla pohjalla on saatavana kolme eri kokoa valkoisella tai ruskealla kraft-paperilla. Ne sopivat näytepakkauksiin, yrityslahjoihin, tilauslaatikoihin ja moneen muuhun. Lisäksi, ellet ole varma laatikoiden koosta tai ulkoasusta, voit tilata ensin yhden laatikon ja sen jälkeen lisää.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Aloita lataamalla suunnittelemasi malli tai brändisi logo. Sen tehtyäsi voit lisätä taustoja, värejä tai tekstiä luodaksesi ainutlaatuisen ulkoasun. Uudessa 3D-suunnittelustudiossamme voit tarkistaa mallisi joka kulmasta ennen painatusta ja varmistaa, että se on juuri sellainen kuin haluat. Me huolehdimme lopusta. Itselukittuvat postituslaatikkomme painetaan ja pakataan ammattimaisesti ja saapuvat valmiina voittamaan kilpailijansa.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit