Loading...

Muuta lähettämäsi posti tavaksi edistää oman brändisi näkyvyyttä.

– Kolme eri kokoa – Muotokuva- tai maisemasuuntaus
– 380 g/m² pehmustamatonta valkoista kartonkia – Neliväripainatus koko alueelle – FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Käytännönläheinen markkinointitapa
Etsitkö luovaa tapaa tehostaa lähettämiesi pakkausten ulkoasua? Yksinkertaisen muokkausprosessimme avulla voit lisätä pienyrityksesi logon, haluamasi tekstin tai molemmat. Monipuoliset ja kätevät kartonkikirjekuoremme on mitoitettu sopiviksi lahjakorteille, asiakirjoille, kutsukorteille ja moneen muuhun.

Helpot ja näyttävät vaihtoehdot
Neliväripainetut kartonkikirjekuoret on suunniteltu helppokäyttöisiksi itseliimautuvalla sulkutekniikalla, joka varmistaa tuotteiden turvallisen kuljetuksen. Niissä on myös helposti repäistävä kieleke nopeaa avaamista varten. Valittavana on useita koko- ja mallivaihtoehtoja. Siten voit luoda tyylikkään paketin, joka erottuu muun postin joukosta.

Muokattavissa toiveidesi mukaan
Aloita selaamalla teema- tai toimialakohtaisia malleja, joita on helppo muokata omiin tarpeisiisi sopiviksi. Jos sinulla on jo valmis logo tai malli, voit ladata sen 3D-studiollemme, jossa voit lisätä siihen valitsemasi yksityiskohdat, kuten taustat, kuviot ja tekstin. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit