Loading...

Suunnittele pakkaukset, jotka muistetaan vielä kauan avaamisen jälkeenkin.

  • 5 eri kokoa
  • Pehmustamaton valkoinen polyeteenikuori
  • 2 tarranauhaa
  • Säänkestävä ja repeytymätön
  • Yksivärinen, kaksipuolinen painatus
  • Tilausmäärä 200–10000

Joustava ja kevyt pakkausvaihtoehto

Etsitkö kätevää ja edullista toimituspakkausta, joka mainostaa samalla brändiäsi? Postituspussit ovat säänkestävä ja repeytymätön vaihtoehto pahvi- tai aaltopahvilaatikoille – ne sopivat hyvin vaatteille, kirjoille ja muille ei-särkyville tuotteille.

Helppokäyttöiset vaihtoehdot

Joustavasta polyeteenistä valmistetut postituspussit ovat kevyitä ja niissä on kaksi tarranauhaa, joiden ansiosta pussit on helppo sulkea. Yksivärisiä pusseja on saatavilla viidessä eri koossa, ja ne voi mukauttaa lisäämällä niihin yrityksen nimen, brändäyksen tai muun kuvan.

Helppo suunnittelu

Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Aloita tutustumalla täysin mukautettavien mallivaihtoehtojemme valikoimaan. (Vaihtoehtoisesti voit käyttää siirtotoimintoamme, jos sinulla on jo valmis malli.) Kun olet löytänyt suosikkimallisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen tärkeät tiedot ja yksityiskohdat. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Yksilöidyt postituspussit toimitetaan tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit