Loading...

Lisää tuotetiedot ja yksilöllisemmät yksityiskohdat taitetuilla tuotelapuilla.

– Neljä eri kokoa – Esileikatun reiän koko: 4 mm (naru ei kuulu toimitukseen) – 350 g/m² pinnoitettu, mattapintainen paperi – Pinnoitus saatavana (vain ulkopuoli) – Tilausmäärä 25–10 000 – FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti valmistetuista materiaaleista

Pieni kortti, paljon tietoa
Etsitkö tapaa, jolla tuotteesi erottuvat täysinäisiltä hyllyiltä ja telineiltä tai vilkkailta tapahtumaosastoilta? Taitettujen tuotelappujen avulla tuotteesi erottuvat muista. Ne on helppo sitoa laatikoihin, kasseihin tai vaatteisiin, joissa ne esittelevät logoasi ja kiinnittävät huomion kyseisiin tuotteisiin. Lisäksi näissä kätevissä hintalapuissa on tilaa tuotetiedoille, kuten ravitsemustiedoille, hoito-ohjeille tai kokotaulukoille. Voit lisätä niihin myös yrityksesi tarinan tai kertoa jotain itsestäsi.

Helppo muokata ja käyttää
Taitettuja tuotelappuja on saatavana neljää eri kokoa ja ne on painettu vastuullisesti valmistetulle mattapaperille. Niitä on helppo muokata omien tarpeittesi mukaan. Voit painattaa tiedot lappujen sisäpuolelle tai jättää ne tyhjäksi käsinkirjoittamista varten. Laput voi pinnoittaa ulkopuolelta parantamaan niiden kestävyyttä ja tyyliä. Valitsetpa minkä vaihtoehdon tahansa, ylelliset laput sisältävät valmiit reiät, joihin on helppo sujauttaa nauha tai naru (eivät sisälly toimitukseen).

Yksinkertainen suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan taitettuja tuotelappuja? Autamme sinua lataamaan mallisi 3D-suunnittelustudioon, jossa voit viimeistellä lapun ulkoasua lisäämällä siihen haluamasi yksityiskohdat. Jätä loput meille. Me huolehdimme tilauksesi ammattimaisesta painatuksesta ja toimituksesta. Taitetut tuotelaput saapuvat näyttävinä ja valmiina kertomaan brändisi tarinan.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit